Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We maken deze weken kennis met de genomineerden voor de Beauty Awards van 2019. Lees hieronder hoe de genomineerden van de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar (regio West) de wedstrijd beleven. Volgende week stellen we de genomineerden van de Schoonheidssalons aan je voor! 

Melissa Bak, Skin Plus
“Tijdens mijn stage las ik het vakblad De Schoonheidsspecialist. Ik ontdekte dat er een wedstrijd bestaat voor schoonheidsspecialisten: de Beauty Awards. Ik las de verhalen van de deelnemers en was direct geïnspireerd door deze vakvrouwen! En ik dacht meteen: dat wil ik ook! Ik hoop dat mijn deelname meer naamsbekendheid geeft, zowel bij potentiele klanten, alsook bij vakcollega’s. Dat ik met mijn deelname andere collega’s kan inspireren zoals ik geïnspireerd werd destijds. 
Ik vind het geweldig dat er een wedstrijd bestaat om de kwaliteit van ons vak hoog te houden! 
Ik werk met mijn Skin Plus concept van buitenaf met hoogwaardige producten en apparatuur. Daarnaast werk ik van binnenuit door alle zintuigen van de klant te prikkelen met de focus op ontspanning en het geven van leefstijl- en voedingsadviezen. Op dit moment ben ik de HBO geaccrediteerde opleiding “medisch schoonheidsspecialiste” van U-consultancy aan het volgen. Vorig jaar ben ik hiervoor ook op studiereis geweest naar Curaçao, een bijzonder leerzame ervaring om nooit te vergeten! Ik wil een voorbeeld en inspiratie zijn voor mijn collega’s en benadrukken dat het vak “schoonheidsspecialiste” onmisbaar en onderscheidend is, samen met andere beauty professionals!”

Ann Fremouw, Huidverzorgingsinstituut Ann Fremouw
“Ik doe mee aan de Beauty Award, omdat het een heel mooie ‘kroon’ op mijn carrière is. Ik laat graag zien hoe groot de passie is die ik heb voor mijn vak als schoonheidsspecialiste.
Ik zou de Beauty Award moeten winnen, omdat ik na vele jaren van ervaring in alle facetten van het vak, en het constant kritisch zijn op mijn eigen kunnen, nu zover ben dat ik echt een meerwaarde heb.”

Priscilla van Lith, Skinfocus Huidverbetering
“Ik doe mijn werk met zoveel liefde en vind dat ik het leukste vak van de wereld heb. De deelname aan de Beauty Awards betekent veel voor mij en het brengt me ook veel. Het hele proces zorgt voor een absolute focus waarbij je je bedrijf weer even goed onder de loep neemt. Het zet je absoluut op scherp!
Ik zou de Beauty Award moeten winnen, omdat ik de perfecte mix ben. Ik ben een rasechte “people-pleaser”, ik heb het altijd al in me gehad om mensen een fijn gevoel te willen geven. Mijn klanten staan altijd op nummer 1. Ik voer mijn vak met onwijs veel liefde uit en hou echt van mijn klanten. Liefde, Professionaliteit, Kennis en een snufje Perfectionisme zorgen voor de ideale mix!”

0

Reacties


Gerelateerde artikelen