Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We maken deze weken kennis met de genomineerden voor de Beauty Awards van 2019. Lees hieronder hoe de genomineerden van de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar (regio Noord) de wedstrijd beleven! 

Lianne de Haan, Boudoir City-Spa
“Ik doe mee an de Beauty Awards omdat het de mooiste prijs is die je kan winnen in ons  vakgebied. Het winnen van Beauty Award zou de kroon zijn op mijn werk! Ik denk dat een combinatie van expertise en persoonlijke aandacht mij bijzonder maken als  vakvrouw en  dat ik daarom zou moeten winnen. 
Naast het leveren van kwaliteit en eerlijk advies, vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Door me continue te ontwikkelen op gebied van kennis en producten, breid ik mijn vakkundigheid steeds verder uit. Huidverbetering, acne en wenkbrauwen zijn mijn kenmerken. Mijn focus ligt op een gezonde huid, hetgeen ik een belangrijk onderdeel van ons vak vind. Ik ben perfectionistisch en leg de lat hoog. Dit wordt enorm gewaardeerd door mijn klanten.”

Jennifer Haak, Salon Beeldschoon
“Ik doe mee aan de beauty awards, omdat ik benieuwd ben waar ik op dit moment sta als vakvrouw. Ik wil graag groeien en zie dit als een mooie kans mijzelf meer te laten zien. Ik heb van dichtbij gezien wat een mooie kans het meedoen aan de Beauty Awards kan zijn voor je bedrijf. Vorig jaar ben ik met een collega/vriendin mee naar de uitreiking geweest en heb ik meegemaakt hoe leuk dit is. Op dat moment besloot ik mijzelf voor het volgende jaar op te geven. Natuurlijk is het erg leuk om erkenning te krijgen voor al het harde werken en ik ben  ervan overtuigd dat dit hele proces mijn bedrijf een serieuze boost kan even. Dit merk ik nu al!
Ik verdien de Beauty Award omdat ik vanuit mijn eigen visie in een paar jaar tijd een succesvolle schoonheidssalon heb neergezet. Ik geef kwalitatief hoge behandelingen met veel persoonlijke aandacht. Mijn doel is zoveel mogelijk resultaat te behalen in huidverbetering en Permanente make-up daarom werk ik met de meest vernieuwende apparatuur en technieken. Door het volgen van trainingen en het bezoeken van congressen vergaar ik zoveel mogelijk kennis en vaardigheden. Hiermee werk ik steeds aan mijn professionaliteit en kwaliteit.
Mijn salon heeft een gezellige uitstraling, dit maakt het erg toegankelijk en zorgt ervoor dat mijn behandelingen voor een brede doelgroep bereikbaar is. Ik ben met mijn grote passie bezig en daarnaast ben ik ook een ambitieuze ondernemer en die combinatie maakt mij tot een vakvrouw. Mijn klanten kunnen erop vertrouwen dat ik de kennis in huis heb om ze van het beste advies te voorzien. Mijn kunstachtergrond gecombineerd met kennis over de huid maakt mij uniek als pmu-artiest.”

0

Reacties


Gerelateerde artikelen