Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We maken deze weken kennis met de genomineerden voor de Beauty Awards van 2019. Lees hieronder hoe de genomineerden van de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar (regio Midden/Oost) de wedstrijd beleven! 

Maudy Vossen, Huidinstituut Maudy Vossen
“Ik doe mee aan de verkiezing van de Beauty Award, omdat ik mezelf als vakvrouw wil onderscheiden, wil blijven leren en wil groeien  als mens én als vakvrouw. Ik wil mijn klantenbestand uitbreiden en daarnaast vind ik het van belang dat de consument weet dat zij in deskundige handen is bij Huidinstituut Maudy Vossen.
Ik ben er klaar voor om de Beauty Award te winnen. Ik zit nu 18 jaar in het vak, vier dit jaar mijn 15 jarig bestaan van Huidinstituut Maudy Vossen. Ik heb inmiddels heel wat levenswijsheid opgedaan die mijn inziens van toegevoegde waarde is om kwaliteitsinstituut te runnen. Niet alleen op vakinhoudelijk gebied maar ook op zakelijk gebied is het van belang om zaken goed te regelen. Het is mijn visie dat het dragen van een Beauty  Award-titel ook het vak van schoonheidsspecialiste in Nederland naar een hoger niveau kan tillen. Door communicatie en door collega’s te stimuleren en te helpen. Ik heb geleerd te focussen, keuze’s te maken en om mezelf een goede coach te gunnen. Veel hardwerkende collega schoonheidsspecialisten zijn moeder en combineren dit met de zorg voor hun kinderen, het is van belang om goed voor jezelf te zorgen en de juiste balans te vinden en die te houden.”

Jessica Goossen, Beautysalon ZUIVER.
“Op de voorjaarsbeurs in 2018 werd ik getipt door de leverancier van mijn cosmeticaproducten dat ik mee moest doen. Er vanuitgaande dat ze niet zomaar iemand vragen, heb ik na kort nadenken gezegd dat ik het zou doen. Ik ga met regelmaat uit mijn comfort zone. Daar overkomt je tenslotte meestal de mooiste dingen.
Ik vind het lastig om te vertellen waarom ik de Beauty Award zou  moeten willen, al weet ik dat ik trots mag zijn op wat ik doe. Ik behandel mijn klanten, zowel op sociaal gebied en vakkundig gebied, zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Zij krijgen waar voor hun geld. Mijn mooiste compliment ontving ik onlangs na een werkdag van 10 uur. Ik begon in de avond om 20.00 uur met mijn laatste klant voor een uitgebreide facial. Na afloop complimenteerde zij mij dat ze niet kon merken dat ik al de gehele dag gewerkt had en dat ik nog steeds alles gaf.”

Sevda Acar, Beauty Junkies
“We bestaan dit jaar tien jaar als bedrijf, in 2009 zijn mijn zus Fati en ik vanuit het niets met Beauty Junkies gestart. In 2016 hebben we met Beauty Junkies de Beauty Award voor ‘salon groot’ in de wacht gesleept. Dat was een enorme erkenning voor ons bedrijf. Ons jubileumjaar is voor mij aanleiding om nu op persoonlijke titel aan de Beauty Awards mee te doen. Het biedt me de kans om te laten zien hoe ik me als vakspecialist heb ontwikkeld, welke behandelmethodes ik beheers (vaktechnisch) en welke overtuiging me drijft. Meedoen aan de Beauty Awards is voor mij absoluut niet het najagen van een droom, maar juist het laten zien van mijn dagelijkse realiteit. Werken aan huidverbetering, mijn cliënten blij maken met mooie behandelingen en nieuwe ontdekkingen op mijn vakgebied doen is voor mij niet alleen werk, maar een passie. Bezig zijn met het uiterlijk van iemand anders is verantwoordelijk werk en ontzettend leuk en dankbaar om te doen!
Door mee te doen aan de Beauty Awards laat ik zien dat ik een ambassadeur ben voor ons vak. Ik vind dat we het allerleukste werk hebben en dat wil ik graag uitdragen. Ook streef ik er naar mijn collega vakspecialistes te inspireren en daarvoor bieden de Beauty Awards een prachtig professioneel podium. Huidverzorging zou wat mij betreft voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Huidverbetering hangt voor mij nauw samen met voeding, beweging en lifestyle. Dat is in een notendop mijn visie op het vak schoonheidsverzorging. Ik zie huidverzorging als tanden poetsen en haren wassen. Als iets wat er bij hoort, een way of life. Die overtuiging neem ik mee in onze behandelingen, de producten waarmee we werken  en vooral: de contacten met onze cliënten. Dit vak, een echt ambacht, verrijkt mijn leven. Ik maak heel bewust een verbinding tussen traditionele behandelingen met vertrouwde producten enerzijds en de nieuwste methodes en laatste ontwikkelingen anderzijds. Mijn missie is een gezonde huid voor iedereen. In 2019 ben ik twintig  jaar schoonheidsspecialiste en tien jaar zelfstandig ondernemer. De Beauty Awards worden dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Dat kan toch geen toeval zijn?”

Comments


Gerelateerde artikelen