Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We maken deze weken kennis met de genomineerden voor de Beauty Awards van 2019. Lees hieronder hoe de genomineerden van de categorie Schoonheidssalon (klein) de wedstrijd beleven. 

Tanja Berendsen, Salon Esté
Wij doen mee aan de Beauty Awards, om een aantal redenen. Als eerste ga je heel bewust naar je bedrijf kijken en kun je zo je zwakke en sterke punten meten en dit aanpassen waar nodig. We doen mee als een team en je streeft met zijn allen naar een eerste doel, de nominatie, nu gaan we natuurlijk door voor de titel! Ik heb het gevoel dat we er nu klaar voor zijn, we hebben zo’n enorme groei doorgemaakt en groeien nog steeds en dit is de kers op de taart. En tot slot vinden ook de klanten vinden het geweldig. Onze deelnmae illustreert hoe serieus wij met ons vak bezig zijn en onszelf constant willen blijven verbeteren.
Waarom wij zouden moeten winnen? Omdat wij staan voor wat de Beauty Award voor ons betekent, namelijk: vakvrouwen met ambitie, die liefde, aandacht en passie voor het vak én de klant hebben. Wij doen er (haast) alles voor om deze klanten tevreden te houden, maar vooral door ze bij ons thuis te laten voelen. Zonder klanten hebben wij immers geen salon. Zij krijgen alle aandacht, de perfecte behandelingen voor hun huid en advies.”

Marlies Koopman, Beautysalon Marlies
Na onze deelname twee jaar geleden hebben wij grote stappen gezet in onze salon. We hebben veel geleerd van onze deelname destijds en inspiratie opgedaan. Het was een fantastische ervaring en we besloten om in 2019 weer mee te doen. De voorbereiding van onze inschrijving was alweer een feest. We behaalden in 2017 het zilver en gaan nu voor het Goud!
Het is ongelofelijk om te zien wat voor mooie resultaten we boeken met onze behandelingen en hoe enthousiast onze klanten zijn. De Beauty Award zou voor ons een bekroning op ons werk betekenen, maar ooke en cadeau voor onze klanten, zij maken onze dromen waar. We zullen alles dan ook groots met onze klanten vieren!”

Eva Gundlach, Beautiful Balance HuidCenter
Wij doen mee aan de Beauty Award omdat ik het een enorm goede manier vind om mijn bedrijf te testen, te kunnen verbeteren én te kunnen profileren. Het is een fantastische wijze om aan de buitenwereld te laten zien wat we in huis hebben. De erkenning van onze vakkwaliteit laat ons bovendien op persoonlijk vlak groeien.
Wij willen de Beauty Award winnen, omdat we onderscheidend zijn als sportschool voor de huid. Wij trainen de huid van onze klant om in een optimale conditie te komen, zónder gebruik te hoeven maken van agressieve technieken, ingrepen of inspuitingen. Daarnaast dragen we graag ons steentje bij als ambassadeur voor het vak. Zowel naar de consument, als naar andere schoonheidsspecialisten.”

0

Reacties


Gerelateerde artikelen