Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We maken deze weken kennis met de genomineerden voor de Beauty Awards van 2019. Lees hieronder hoe de genomineerden van de categorie Schoonheidssalon (klein) de wedstrijd beleven.  

Evelien Leijten, evelien résidence de beauté
Waarom ik meedoe aan de Beauty Awards? Om mijzelf als ondernemer en mijn team scherp te houden en zo continu kwaliteit te kunnen blijven leveren aan onze klanten. Door mee te doen hoop ik tevens mijn collega’s te inspireren om ons vak naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zie ik het als erkenning voor de groei die ik met mijn bedrijf heb doorgemaakt. 
Wij zouden de Beauty Award moeten winnen, omdat we voorlopen in ons vakgebied, ons blijven ontwikkelen, maatschappelijk betrokken zijn en duurzaam ondernemen. De wensen en behoeftes van onze klanten staan hierin uiteraard centraal, bijscholing van mijzelf en mijn team is een vanzelfsprekendheid. Het winnen van de Beauty Award 2019 kan een belangrijke bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van ons totaal lifestyle en beauty concept. Verder wil ik graag mijn bijdrage leveren als ambassadeur van het beauty vak, zo kunnen we de branche verder professionaliseren.”

Sylvia van der Graaf, Delia Skin Clinic
Wij doen mee aan de beauty Award omdat wij zoveel potentie zien in onze branche. Wij kunnen zoveel betekenen voor de mensen en zouden ook meer willen betekenen voor onze collega’s. Wij hebben in de loop der jaren een eigen concept ontwikkeld, een concept waarbij wij alle aspecten van huidverbetering aanpakken. Wij hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om ons concept te perfectioneren en daar zijn wij tot de dag van vandaag nog steeds mee bezig. Wij willen ons altijd blijven innoveren, dat is onze kracht. De deelname aan de Beauty Award 2019, zal ons dan ook een pluim geven op het harde werken. Daarnaast zorgt onze deelname er ook voor dat wij nog perfectionistischer naar onszelf zijn gaan kijken, en dat zorgt voor een stimulans om je nog beter en sterker in de markt te zetten. Waar het ons uiteindelijk allemaal om draait: de saamhorigheid van het team, de spirit en het plezier om dit met alle meiden te doen. Het maakt ons nog hechter en sterker als team.
Het winnen van de Beauty Award zou een kroon zijn op ons concept die wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Een erkenning van vakmensen, hechten wij heel veel waarde aan. Het zal ervoor zorgen dat wij met nog meer zekerheid ons pad verder gaan bewandelen binnen de branche. En wij ons nog verder kunnen ontwikkelen en meer kunnen gaan betekenen voor de branche. Wij hebben een concept die op nog vele manieren kan uitgebouwd worden. Het concept klopt en het resultaat bij de klanten is fantastisch. Wij willen winnen om onze kennis, spirit en ondernemings skills te delen met andere! “Kennis is macht, maar kennis delen is kracht”.

Sylvia Claes, Men & Women’s Care
Het inzendingsproces voor deze Beauty Award, heb ik aangegrepen om mijzelf en ons bedrijf van een ander oogpunt weer eens goed te bekijken en eventuele knelpunten te verhelpen. Uiteraard met als doel om ons bedrijf naar een nog hoger level te brengen. Tevens ben ik trots op de vorderingen in het vak die wij met ons team hebben gemaakt in de afgelopen jaren, dit wil ik graag kenbaar maken aan de rest van Nederland!
Wij zouden moeten winnen, omdat ik vind dat alles klopt bij ons bedrijf, wij zijn professioneel met ons vak bezig en stralen dat ook uit! Het onderscheid en de hoge kwaliteit vallen meteen bij binnenkomst al op. De liefde voor ons vak en voor onze cliënten staan centraal! Dit is ondermeer terug te vinden in onze modern ingerichte en comfortabele salons, waar onze cliënten behandeld kunnen worden met behulp van de nieuwste apparatuur. Wij verwachten van onze schoonheidsspecialistes (en bieden hen hiervoor de mogelijkheid) dat zij zich blijven ontwikkelen door studie en praktijklessen, zowel intern als extern. Wij zijn altijd innovatief en nieuwsgierig naar vernieuwing. Wij bieden onze cliënten een totaalpakket van verzorging aan.”

1+

Reacties


Gerelateerde artikelen