Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Waarom kies ik de ICEA Lakshmi Bio-Eco gecertificeerde producten?

 

Wat is het ICEA certificaat ?

ICEA is er voor bedrijven en producenten die organische kiezen, een internationaal erkend handelsmerk van kwaliteit in termen van betrouwbaarheid en kwaliteit: het instituut wordt gekenmerkt door professionaliteit, competentie, en de geavanceerde technieken en methodieken die zijn vastgesteld.

 

ICEA investeert continue in onderzoek en ontwikkeling, met de zekerheid dat de ontwikkeling en verbetering van onderzoek en competenties op het gebied van duurzaamheid die het mogelijk maken om de prestaties van duurzame producten en processen te verbeteren. Voor ons is innovatie het ondersteunen van eco-compatibiliteit: groene oplossingen voor een betere toekomst!

 

ICEA wordt erkend en geaccrediteerd voor de controle van biologische producten op buitenlandse markten en werkt met inachtneming van specifieke lokale normen in Europa, Verenigende Staten en Japan.

 

ICEA activeert "kwaliteit cirkels" in de biologische sector voor het bevorderen van de ontwikkeling in de aggregatie van biologische producenten (door middel van bijeenkomsten, cursussen, forums, prijzen), tot het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van biologische producten, en geeft hierdoor  de consument steeds de mogelijkheid om betere bedrijven en producten te kiezen die biologisch zijn.

 

ICEA is betrokken bij verschillende projecten van internationale samenwerking, samenwerking met vele nationale en internationale organisaties, gouvernementele en niet-gouvernementele, die actief zijn in verschillende landen en regio's: ICEA deelt zijn ervaring met de ontwikkelingslanden, die zo ook de toegang tot de internationale markten vergemakkelijkt en hierdoor de zwakste economieën vertegenwoordigd raken.

Op dit moment zijn er 14.500 bedrijven wereldwijd gecertificeerd die de uitoefening van hun activiteiten op een duurzame manier doen en die actief zijn in het gebied van de biologische landbouw , biologische aquacultuur , milieuvriendelijke cosmetica , detergenten , textiel, meubels en gebouwen en duurzaam beheer van groene gebieden.

 

ICEA Inspecteurs zijn een team van een hoog professioneel profiel en een hoog niveau van vaardigheden , niet alleen op agronomische veld, maar in alle vlakken met betrekking tot ecologische en sociale duurzaamheid.

Het ICEA team onderscheidt zich in haar professionele en persoonlijke benadering van haar taken op basis van respect en liefde voor de ecosystemen en de mensenrechten , en deze passie garandeert een uitstekende service en maakt gecontroleerde bedrijven tot de markten van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Hierdoor ontvangen consumenten alleen producten van hoge kwaliteit voor een ​​meer bewustere leefstijl .

 

Meer informatie over de Lakshmi producten ontvangen ? Of een uigebreid informatie-pakket ontvangen ? Neem contact op via onderstaande gegevens: 

Mail: info@lakshmi.nl

Telefoon: 070-5179588

 

 

 

 

 

 

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen