Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Massage wordt steeds vaker onderzocht en bevestigd als zijnde een behandeling met tal van positieve en heilzame effecten op zowel lichaam als geest. Eén van de bekendste en professionele behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering is de originele hannah bindweefselmassage voor het gezicht!

Het merk hannah ontwikkelde én evolueerde de techniek van de bindweefselmassage bijna 25 jaar geleden. Zij zijn daarmee niet alleen de pionier en originele ontwikkelaar op het gebied van deze effectieve methode voor het gezicht, maar wisten toen al dat massage een zeer belangrijke sleutelrol speelt voor het verkrijgen van een gezonde en mooie huid.  Er zijn inmiddels tal van wetenschappelijke onderzoeken die de heilzame werking van massagetechnieken op onze gezondheid en ons algehele gevoel van welzijn bevestigen. Massage ontspant, stimuleert de doorbloeding, verzacht o.a. spanningen in spieren en het bindweefsel, helpt verklevingen en het ontstaan van ontstekingen verminderen en het verlaagt de cortisolspiegel. Dit laatste heeft zowel een positief effect bij stress als bij het verminderen van ontstekingsprocessen in het lichaam.

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. De huidcoach haalt uit de huid wat potentieel aanwezig is, door de juiste producten te combineren met een professioneel uitgevoerde bindweefselmassage. Dit zorgt voor diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten. Het onderliggende bindweefsel in de huid wordt geactiveerd door middel van intensieve massagetechnieken en grepen. Hierdoor wordt de doorbloeding op een krachtige wijze gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, blokkades gereduceerd, het bindweefsel verstevigd en de algehele huidconditie wordt geoptimaliseerd. Het dieper gelegen huideigen collageen krijgt een boost, waardoor de huid zelf hyaluronzuur aanmaakt en de fibroblasten worden gestimuleerd. De huid wordt als het ware wakker geschud om weer optimaal te gaan functioneren.

Wie eenmaal daadwerkelijk huidverbetering én de originele hannah bindweefselmassage heeft ervaren en/of zelf als huidcoach uitgevoerd, wil nooit meer anders. Deze unieke massagetechniek is anno 2014 nog steeds een zeer effectieve, resultaatgerichte en heel succesvolle methode voor duurzame huidverbetering. Dat is geen geloof, maar wetenschap!

www.hannah.nl

Comments


Gerelateerde artikelen