Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heb jij je al opgegeven voor de Beautysalon Top 100? Je hebt nog tot en met 30 juni om mee te doen aan de verkiezing. Wie weet wordt jouw salon de populairste van Nederland!

Beautymarketing-award van het jaar

De Beautysalon Top 100 is een verkiezing, waarbij consumenten hun favoriete beautysalon in het zonnetje kunnen zetten. Jij kunt jouw beautysalon nomineren en consumenten kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete salon. Door dit te doen, maken zij en jij kans op spectaculaire prijzen! Er komen twee aparte lijsten: met en zonder personeel. De winnende salons mogen zich dit jaar ‘de populairste salons van Nederland’ noemen. Nomineren (inschrijven van jouw salon) en stemmen is gratis. Door mee te doen, sleep jij misschien die beautymarketing-award van het jaar wel in de wacht!

Nomineren

Je kunt jouw salon nomineren voor de Beautysalon Top 100 als je 18 jaar of ouder bent en in Nederland, België of Duitsland woont. Let op: alleen volledig ingevulde nominaties dingen mee naar een positie in de lijst. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe meer kans je maakt op die felbegeerde titel. Het nomineren van jouw salon kan tot en met 30 juni 2016. Schrijf je hier in om jouw salon te nomineren.

Stemmen

Om kans te maken op die felbegeerde titel, heb je stemmen nodig. Vergeet dus niet om je klanten te laten weten dat je genomineerd bent, zodat zij hun stem uit kunnen brengen. Stemmen gaat heel eenvoudig: de consument klikt bij zijn of haar favoriete salon op `STEM NU` en voert vervolgens op het invulscherm naam en e-mailadres in. Per e-mail wordt vervolgens een bevestigingsmail gestuurd, waarmee de stem via een link dient te worden bevestigd. De bevestigingsmail kan soms in de ongewenste berichten/spambox terecht komen. Door op die link te klikken, wordt de stem officieel gemaakt. Stemmen kan nog tot en met half augustus 2016 en iedereen kan slechts één keer stemmen.

Winnaar

De meest populaire beautysalon van 2016 wordt op basis van het aantal stemmen bepaald. In het begin van de wedstrijd kun je volgen hoeveel stemmen jouw salon heeft en hoeveel stemmen andere salons hebben. Vanaf half juli kan dat niet meer, omdat het dan natuurlijk spannend moet blijven!

Nadat het stemmen is gesloten, maar nog voor de uitreiking, vindt er een juryronde plaats. Deze jury beoordeelt de salons op onder meer de eerlijkheid gedurende het stemproces, bedrijfspresentatie en concept. In de algemene voorwaarden op de website kun je lezen dat de organisatie zelfs bij het vermoeden van frauduleus handelen deelnemers kan uitsluiten van deelname.

In september 2016 maken wij bekend welke salons er een plek veroverd hebben in de Beautysalon Top 100.

Comments


Gerelateerde artikelen