Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het seizoen van de warme kleuren komt er weer aan! Er op je herfstbest uitzien doe je met de 4 nieuwe herfst/winterlooks 2019/2020 van beMineral! Profieer van de beursaanbiedingen van beMINERAL, Beauty Trade Festival  HAL 12, stand F100. 

 

 

 

 

Terwijl jij nog geniet van de prachtige nazomer, zijn wij al volop bezig met de komende herfst en winter. Wij houden van de herfst! Jij ook? Denk weer eens aan jezelf! Heerlijk op de bank nestelen met de kaarsjes aan; een kopje warme thee en een fijn tijdschrift erbij. Ben je daar al aan toe? Hoe dan ook, het nieuwe seizoen komt er gewoon aan mét de bijbehorende nieuwe mode in kleding en make-up!

 

Hoe ziet een herfstgezicht eruit? 

Make-up begint met een matte foundation dat het gezicht gelijk een satijnachtige uitstraling geeft. Probeer de foundation zo dicht mogelijk bij de huidskleur van de cliënt te kiezen zodat deze zo goed als onzichtbaar is.
De oogschaduwtrend voor deze herfst is in goud-, grijs-, groen- en bruintinten.
Voor de lippen kiezen we daarbij natuurlijk warme aardetinten, maar dan wel met veel glans! De wangen maken we af met mooie glanzende highlighters in warme tinten.

 

beMineral heeft alles in huis voor heerlijke herfstgezichten! 

In de najaarscollectie van beMineral zien we, in aansluiting op de trends, vooral warme glanzende kleuren. Een combinatie van (veel) goud en groen op de ogen is dé trend voor dit najaar. Ook de wangen mogen glanzen terwijl natureltinten in zowel mat als glans de lippen sieren. Laat je inspireren door de volgende looks.

Kijk voor meer inspiratie op www.bemineral.nl

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen