Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het Italiaanse merk Dermophisiologique biedt kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijk bewezen dermocosmetica. Ontdek de gepatenteerde en unieke behandelconcepten voor het gezicht, lichaam en wellness. Ben jij die schoonheidsspecialiste of huidtherapeute die door gaat waar anderen stoppen? Kom dan naar de Dermophisiologique Producttraining op 27 november 2018!

De producten van Dermophisiologique zijn biologisch en erop gericht om het fysiologische evenwicht van de huid te herstellen en te beschermen. Het cosmetische doel is om het lichamelijk welbevinden en de kwaliteit van het leven zo lang mogelijk te behouden, door de kwaliteit van de huid in evenwicht te brengen met de levensfases.

Alle producten zijn uitsluitend ontwikkeld op basis van de meest zuivere en actieve, plantaardige werkstoffen die allen een EEG- herkomstcertificaat hebben. Het merk biedt jou unieke behandelconcepten waarmee je je onderscheidt ten opzichte van anderen.

Het IJzermasker 
Een van de paradepaardjes van Dermophisiologique is het befaamde IJzermasker. Het masker bevat ijzerdeeltjes van natuurlijke afkomst met een hoge verdraagzaamheid. Het IJzermasker biedt een diepte reiniging, werkt verstevigend en is een unieke beleving door het gebruik van essences en een speciaal magneet om het masker te verwijderen. 

Programma Producttraining

  • Uitleg filosofie Dermophisiologique en behandelconcepten
  • Demonstratie van het IJzermasker 
  • Smakelijke lunch
  • 'Feeling' met de producten krijgen door zelf een behandeling uit te voeren of te ondergaan
  • Introductie lichaamsbehandelingen welke zonder douche kunnen worden uitgevoerd

De producttraining kost 49 excl. BTW.
Meld je aan via info@lavaloiscosmetique.nl of neem een kijkje op lavaloiscosmetique.nl.
 

Comments


Gerelateerde artikelen