Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

April feestmaand! Althans, dat is zoals wij erover denken: 7, 8 en 9 april staat de Jaarbeurs in Utrecht drie dagen lang in het teken van Beauty Trade Special. Zondag 22 april is de spectaculaire gala-avond met de uitreiking van de Beauty Awards en om de maand feestelijk af te sluiten vieren we vrijdag 27 april Koningsdag. Wat een vooruitzichten! Haak je ook graag in op al deze feestelijkheden? Kom dan om te beginnen naar Beauty Trade Special en ga voor een meet & greet met de genomineerden van de Beauty Awards 2018!

Het is alweer even geleden, maar voor de deelnemers aan de Beauty Awards ligt maandag 15 januari nog vers in het geheugen. Op deze dag kregen zij namelijk te horen of zij wel of niet waren genomineerd, een spannend moment!

Ontmoet de vakspecialisten

Voor de uiteindelijk 24 genomineerden in maar liefst zeven categorieën werd het daarna een enerverende tijd en dat is het nog steeds. Het enthousiasme van de dames is niet te stuiten en natuurlijk leven we met hen mee naar die bijzondere datum: zondagavond 22 april waar we te horen krijgen wie van de 24 dames er met een award naar huis gaan. Hoe bereiden zij zich voor? Wat heeft hen gemotiveerd om zich in te schrijven voor de Beauty Award? Wat is hun succesformule? Kom tijdens Beauty Trade Special langs op de standnummer 10.H.110 in hal 10 en stel je vragen aan de genomineerden zelf!

Overweeg je zelf mee te doen?

Misschien ben je zelf ook een ambitieuze schoonheidsspecialist met een mooie salon, een fijn team en een trouwe klantenkring. Heb je vaak gekeken naar de ontwikkelingen van de Beauty Award en gedacht om mee te doen, maar de stap niet durven zetten? Dan is dit je kans om met vakgenoten in gesprek te gaan die de kans wél hebben gegrepen. Die over de drempel zijn gestapt en het vertrouwen in zichzelf hebben gehad om zich op te geven. Drie dagen lang staan zij op de stand van de vakbeurs om al jouw vragen te beantwoorden en hun enthousiasme voor de Beauty Awards met jou te delen. Zien we je daar?

Dit zijn de genomineerden!

Wil je nog even terugkijken wie alle genomineerden zijn in welke categorieën? Hier vind je ze allemaal op een rijtje. Heb je trouwens ook al je tickets voor de beurs gekocht? Dat kan namelijk heel eenvoudig online en dan hoef je ook niet in die lange wachtrij straks te staan. Zo houd je meer tijd over om te genieten van al het moois dat de beurs je te bieden heeft. We zien je graag!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen