Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

IPL Service Nederland presenteert de FREEZe² Cryolipolyse, een ijskoude manier om centimeters mee te verliezen. Ideaal voor figuurcorrectie op de buik, lovehandles, benen en bovenarmen.

Afslanken door middel van het sterk afkoelen van vetcellen, Cryolipolyse genoemd. Onder leiding van dermatoloog dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Gebaseerd op deze kennis werd Cryolipolyse ontwikkeld.

Waarbij het ene apparaat werkt met koelplaatjes welke op het lichaam liggen, is er bij de FREEZe² gekozen voor de vacuumtechnologie met extreme curved handstukken. Hierdoor wordt de gehele probleemzone in een behandeling optimaal behandeld. Voor het beste resultaat behandelen we 3 maal de probleemzone met eens in de 6 weken een behandeling. Per behandeling kan de grootte van de vetcel afnemen met 20%, dit losgekomen vet wordt door het lichaam op een geheel natuurlijke manier afgevoerd. In de opeenvolgende maanden blijft het effect van een behandeling doorgaan en loopt de afname van grootte op tot wel 25% in 6 maanden na de eerste behandeling.

Deze non-invasieve manier van afslanken is ideaal voor de salon welke al reeds werkt met een gewichtsconsulente of therapeut. Je kunt je klant meer stimuleren om gewicht te verliezen als ze ook ziet dat haar lichaam verstrakt, de perfecte combinatie dus met FREEZe² behandelingen!

De FREEZe² is voorzien van een touchscreen met easymenu wat je makkelijk door de schermen loodst en zo de perfecte instelling geeft voor de behandeling. Voorzien van een groot handstuk voor de buikzone en een kleine voor de behandeling van de lovehandles, billen, benen of bovenarmen. De huid bescherm je met een matrix gelpad welke 'aanvriezing' van het handstuk helpt te voorkomen en je huid soepel houd.

Benieuwd naar wat de FREEZe² voor jouw salon kan doen? Wil je de FREEZe² zelf ervaren of meer informatie over de machine? Neem gerust contact op, we staan je graag te woord!

Comments


Gerelateerde artikelen