Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dany Diop opende onlangs zijn eigen schoonheidssalon in een charmant historisch pand aan de Spiegelgracht 6 in Amsterdam. Hier kan hij zijn passie voor schoonheidsverzorging volledig uitleven: salonbehandelingen op maat met kostbare en effectieve ingrediënten uit de natuur. Bij elke cliënt kiest Dany na een uitgebreide diagnose van de huid zijn strategie om de huid optimaal te laten profiteren van zijn unieke huidtherapeutische kwaliteiten. Het resultaat is direct voelbaar en zichtbaar, en zorgt op termijn voor een huid in topconditie!

Dany Diop

Dany Diop werd opgeleid in Parijs bij Joëlle Ciocco, een befaamd huidtherapeute die Catherine Deneuve, Cindy Crawford en Madonna tot haar klantenkring mag rekenen. Net als Ciocco gelooft Dany heilig in het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en jong te houden, daarvoor heeft de huid prikkels nodig die het systeem weer activeren. Hiertoe wordt de huid grondig gereinigd en behandeld met serums, essentiële oliën en pakkingen en intensief gemasseerd. 

Haute couture voor de huid

Veel van de behandelingen die Dany uitvoert, zijn uniek in Nederland. Hij is bijvoorbeeld de enige in Nederland die mag werken met het merk Biologique Recherche: het Franse ‘haute couture’ merk met een prestigueus flagship beauty-instituut aan de Champs-Élysées in Parijs en een VIP-salon op vliegveld Charles de Gaulle. Daarnaast werkt hij met Joëlle Ciocco, hoogkwalitatieve behandelingen op basis van plantenextracten en aroma’s. En dan is er zijn eigen cosmeticalijn “Peausitive”, met reiniging, peelings, maskers, een moisturizer en een fantastisch serum. Allemaal puur en plantaardig en zeer huidvriendelijk.

Unieke geure

nDany is een groot liefhebber van niche geuren en heeft gedurende zijn loopbaan veel contacten gelegd met parfumeurs. Zijn bescheiden winkeltje voor de salon herbergt maar liefst 100 niche geuren!  Ook de geuren van Dany Diop Cosmetics zijn zeldzaam en niet of nauwelijks verkrijgbaar in Nederland. Van het ‘oriëntaalse’ geurmerk Montale tot ambachtelijk vervaardigde geuren van juweelontwerper Olivier Durbano, Vero Profumo met haar eigenzinnige parfumtrio en Andy Tauer die zijn levensverhaal in negen geuren heeft gevat. Sinds september vertegenwoordigt Diop de Italiaanse geursensatie Maria Candida Gentile met zes fantastische geuren.

Ten slotte voert Dany ook twee prachtige verzorgingslijnen voor het haar: Christophe Robin en Leonore Greyl, beide afkomstig uit Parijs en zeer geliefd bij de sterren. Dany Diop Cosmetics, Spiegelgracht 6, 1017 JR Amsterdam. Tel: 020-6263520.

Comments


Gerelateerde artikelen