Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals zijn de leden unaniem akkoord gegaan met het voorstel van het bestuur om Frank Slangen invulling te laten geven aan de functie van directeur BTP. Gelet op de huidige ontwikkelingen van de BTP en de verdere professionalisering naar de toekomst toe, meende het bestuur de huidige structuur aan te moeten passen. Het bestuur is dan ook uitermate verheugd dat Frank Slangen heeft aangegeven voor een bepaalde tijd beschikbaar te zijn om deze functie in de opstartfase vorm te geven. 

Sterke ontwikkeling BTP
De leveranciersvereniging kende de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling van verschillende activiteiten. “Het bestuur is van mening dat vanwege de groei van al die activiteiten en de toename van het daarbij behorende tijdsbeslag de reeds ingezette weg van professionalisering moet worden geïntensiveerd. Dat betekent dat naast de functie van verenigingsmanager, die de afgelopen jaren feitelijk ook alle secretariële op zich genomen heeft, er ook invulling gegeven zal worden aan de functie van directeur, die de beleidsmatige en coördinerende taken van de bestuursleden op zich zal nemen. Het bestuur zal hierdoor een meer toezichthoudende rol krijgen”, schetst bestuursvoorzitter Jan Zwoferink. 

Samenstelling bestuur
Frank Slangen was bestuurslid namens zijn bedrijf Laviesage, maar is daar na de verkoop inmiddels niet meer werkzaam en kon derhalve niet langer deel uitmaken van het bestuur. Slangen: “Ik zie het als een uitdaging om het dagelijkse operationele werk voor mijn rekening te nemen om niet alleen het huidige bestuur te ontlasten, maar vooral de continuïteit en de kwaliteit van de vereniging te waarborgen.” Als nieuw bestuurslid werd de heer Erik Ceelen van Mikos BV voorgedragen en hij start dan ook zijn eerste termijn. Vicevoorzitter Huib van Heest werd herkozen voor een derde termijn in het bestuur. 

Kennis delen in de markt
Inmiddels bestaat het ‘portfolio’ van de leveranciersvereniging uit de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special met daarbij ‘Professional Beautyproduct of the Year’, het najaarsevenement Beauty Trade Festival gekoppeld aan de Nail Award en het jubileumcongres en de vakprijzen Beauty Awards. Daarnaast lanceerde Beauty Trade Professional onlangs het volledig vernieuwde online platform Beautyspot en is er nog de samenwerking met Business Content Media voor het uitbrengen van het vakblad De Beauty Professional. “Met al deze projecten zorgen we dat het delen van kennis in de markt zoveel mogelijk beschikbaar is. Daarmee stimuleer je verdere professionalisering en kwaliteit”, benadrukt Slangen. 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen