Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Rijk aan Omega-3 en – 6 en vitamine A en E is frambozenpitolie de nieuwe trend in beautyland. De olie verzacht niet alleen de huid maar beschermt ook tegen de schadelijke effecten van de zon en vermindert op korte termijn roodheid en schilfers. Frambozenpitolie verhoogt ook de weerstand van de huid en heeft een preventieve werking bij huidproblemen als eczeem, psoriasis, dermatitis… 
Ondanks de voedzame eigenschappen van frambozenpitolie voor de huid werd deze olie nooit eerder in die hoge concentratie aangewend binnen de cosmetische wereld. De actieve werkstoffen van de kleine pitjes kunnen scheiden, blijkt immers een complexe, intensieve en vooral bijzonder kostbare procedure. Het Belgische Body&Bess slaagde er, na jaren van onderzoek, uiteindelijk in om de frambozenpitolie gedurende het volledige proces te stabiliseren. Door het unieke extractieprocedé dat het bedrijf ontwikkelde, zijn de schatten van Moeder Natuur nu beschikbaar voor onze huid in een volledig gamma verzorgingsproducten voor lichaam en gelaat.
Door de zeldzame balans en hoge concentratie aan essentiële vetzuren Omega-3 en -6 en vitamines A en E in frambozenpitolie, zijn de verzorgingsproducten van Body&Bess een ware sensatie voor de huid. De producten zijn vooral een openbaring voor de veeleisende en gevoelige huid. Toch houdt het ook rekening met de gewone – en vette huid. Zo werden er dag- en nachtcrèmes ontwikkeld voor de verschillende huidtypes.
Dat omega-3 en – 6, die onder meer werkzaam zijn als anti-aging component, voor maar liefst 80% terug te vinden zijn in frambozenpitolie, is een uitzonderlijk gegeven. Zo bevat de alom geprezen arganolie, die traditioneel gebruikt wordt bij de behandeling van huidziektes, slechts 20% van deze essentiële vetzuren. 

Meer informatie over de producten van Body & Bess:

Haparko Cosmetics
078-6816628
 

Comments


Gerelateerde artikelen