Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ben jij ZZP’er, werknemer of leerling in de uiterlijke verzorgingsbrache? Om verder te groeien en je positie op de arbeidsmarkt te versterken, is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. FNV MOOI helpt je hierbij en organiseert daarvoor voor de 6e keer de FNV MOOIDag op maandag 12 oktober 2015. Een dag vol nieuwe inzichten, boeiende thema’s, interessante ontmoetingen en inspirerende presentaties.

Thema Op Stoom

Ook vandaag de dag is werk en een toekomstperspectief van groot belang. De economie groeit weer gestaag en we komen de crisis langzaam te boven. De werkloosheid daalt voorzichtig en de koopkracht stijgt. Ook is de ambachtseconomie weer terug van weggeweest en verwacht wordt dat tot 2025 485.000 nieuwe vakmensen nodig zijn in de gehele ambachtseconomie. Een positief vooruitzicht! We zijn er misschien nog niet, maar we zijn in ieder geval wel Op Stoom!

Locatie De Rijtuigenloods

De lat ligt hoog, maar ook dit jaar is het weer gelukt om de FNV MOOIDag op een bijzondere locatie te kunnen organiseren. Op maandag 12 oktober zal namelijk De Rijtuigenloods in Amersfoort dienen als adembenemende locatie voor de FNV MOOIDag 2015! Deze industriële locatie heeft een inspirerende geschiedenis, het heeft namelijk velen aan werk geholpen en een toekomstperspectief geboden in tijden van crisis. Pas in 2000 is De Rijtuigenloods gesloten als werkplaats en in gebruik genomen als evenementenlocatie en op maandag 12 oktober zal de FNV MOOIDag op deze toepasselijke locatie neerstrijken.

Samen met collega’s uit de gehele branche beleef je een leerzaam dagje uit! 

Comments


Gerelateerde artikelen