Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

FNV Mooi is de grootste vakbond voor kappers, visagisten, nagelstylisten, pedicures, schoonheidsspecialisten en wellness. Al jaren organiseert deze organisatie de  FNV MOOIdag. Dit jaar staat het evenement in het teken van de toekomst. Welke technologische ontwikkelingen zijn er en welk effect heeft dat op het werk en/of ondernemingen in de branche? Hoe moet je omgaan met de toenemende digitale wereld, een economie waar beleving centraal staat en welke rol kunnen professionals in de uiterlijke verzorging en persoonlijke dienstverlening hierin spelen? Tijdens de FNV MOOIDag zullen verschillende sprekers, presentaties en Look & Learns de deelnemers hierover informeren, inspireren en bijstaan in het bepalen van de te varen koers.

Locatie
Deze te varen koers wordt benadrukt door de wel heel bijzondere locatie van dit jaar, namelijk het legendarische en prestigieuze cruiseschip ss Rotterdam! Met een lang en rijk verleden heeft dit voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn de grandeur voor een nieuwe editie van de FNV MOOIDag met koers naar de toekomst.

Wil jij weten wat de toekomst jou brengt en hoe je daar op kunt inspelen? Stap dan aan boord en zet de toekomst naar je eigen hand. Immers door kennis te nemen van veranderingen en ontwikkelingen kun je jouw koers bepalen. Als FNV MOOI lid betaal je € 21,50. Niet-leden betalen € 27,50.

Comments


Gerelateerde artikelen