Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zaterdag 5 oktober reden opvallend veel dames al zoekend en turend door de Betuwe en de Utrechtse heuvelrug. Deze toertocht was georganiseerd ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Florint. Tijdens haar wintersport kwam Conne van Groningen destijds in contact met Dr. Horst Spiller. Ruim vijftig jaar geleden was hij de grondlegger van Dr. Spiller Biocosmetica in Siegsdorf. Bij de fabricage van zijn hoogwaardige cosmetica heeft hij altijd de huid als uitgangspunt genomen. Conne was onder de indruk van de hoge concentratie  werkstoffen en de werking van de huidverzorgingsproducten. Het
contact leidde tot het ontstaan van Florint. Inmiddels 20 jaar importeur en distributeur van Dr. Spiller met merknamen als Dr Spiller, Manage Your Skin, Cellebration en Alpenrausch. Daarnaast is Florint in de Benelux distributeur van EpilaDerm sugaring. Een vriendelijk maar zeer effectief product voor haargroeivermindering. Tevens is Florint leverancier van modieuze bedrijfskleding.

Vooruitstrevend
Manuel Spiller heeft het levenswerk van zijn vader voortgezet. Tijdens de open dag vertelde hij de aanwezige schoonheidsspecialisten enthousiast over de geschiedenis van Dr. Spiller en alle nieuwe ontwikkelingen. Dr. Spiller Biocosmetic blijft zeer vooruitstrevend. De totaal nieuw ontwikkelde lijn Alpenrausch kreeg als eerste cosmeticaproduct ter wereld het BDIH Cosmos Organic keurmerk. Deze verlangt als basis dat tenminste 95 % van de agrarische – overwegend plantaardige – bestanddelenuit gecontroleerde biologische teelt afkomstig zijn. Verder geldt: geen dierproeven, geen synthetische producten, recycleerbare verpakkingen maar ook cosmetica zonder parabenen, siliconen, paraffines of GGO’s. Conne vertelde dat zijzelf langzamerhand een stapje terug gaat doen en dochterCatalijne van Groningen een aantal taken over zal nemen.

Persoonlijk en flexibel
Alle toertochtdeelnemers zijn het over één ding eens. Florint is erg betrokken en denkt mee met haar klanten in de schoonheidsbranche. Jozet Goossens uit Susteren heeft nooit spijt gehad van haar keuze om met Dr. Spiller producten te gaan werken in haar schoonheidssalon. “Ik heb destijds gekozen voor Dr. Spiller vanwege de goede prijskwaliteitverhouding van de producten. Bovendien is Florint gewoon een heel prettige firma om mee te werken. Het persoonlijk contact geeft een goed gevoel en bevestigt me in mijn keuze. Je merkt de betrokkenheid en dat vindt je niet zoveel meer in deze tijd.”
onderschrift: het “nieuwe” Florint team

 

Comments


Gerelateerde artikelen