Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Flaxseed (lijnzaad)

100% Organic, niet samengestelde olie, koud geperst, voedende behandelingen olie.

Geweldig voor het hele jaar, voor alle leeftijden, voor huid, voor nagel en haarconditie.

Behoud van evenwicht, vocht, hydratatie en gezondheid.

Biologische lijnzaadolie (30ml)

Flaxseed (Lijnzaad) is zowel anti-veroudering als anti-oxidant. Het bevat de perfecte verhouding Omega 3 en Omega 6, deze essentiële vetzuren zijn de sleutel voor het bevorderen van de conditie van een optimale huid, haar en nagels. We hebben ook nog wat Frankincense (wierook) toegevoegd ….. Men zegt dat lijnzaad ook nog helpt bij psoriasis, eczeem, acne en tevens bij littekens. Flaxseed (lijnzaad) is rijk aan micro lignanen, het heeft meer dan welke andere plantaardige bron en 100 keer meer dan de meeste andere volle granen. Lignanen staan bekend als 'de huid goodies', alsmede bevordering van de algemene interne gezondheid voor het lichaam. 

Uit het onderzoek gepubliceerd in The Journal of Nutrition, blijkt dat kandidaten die Lijnzaadolie supplementen gebruikte > 10% afname van vochtverlies via de huid en een significante afname van de ruwheid van de huid en de schilveringen na 12 weken.Verhoging van de bloedspiegels van ALA werd ook waargenomen – vochtgehalte van de huid en hydratatie bleef in evenwichtig. Flaxseed(lijnzaad) kan worden gebruikt als een gezicht olie, voor nagelbedden en nagelriemen en als behandelings olie voor haar en hoofdhuid.

Toepassing: 

Verdeel een kleine hoeveelheid op kussentjes van de vingers, wrijf samen zachtjes om het op te warmen en vervolgens toe te passen waar nodig, gezicht, nagelriemen en nagelbedden. Wanneer het als een haar of de hoofdhuid behandeling wordt gebruikt, doet men vier of vijf pompjes in de handpalmen, masseer het in het haar en wikkel het hoofd in een warme handdoek, laat gedurende een uur inwerken en dan uitwassen met shampoo totdat haar schoon is.

60 x 100mg biologische lijnzaadolie supplementen.

Lijnzaad is al lang bekend als een gezonde voeding supplement.

Eenheden in doos: 30 ml.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen