Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Flaxseed (lijnzaad)

100% Organic, niet samengestelde olie, koud geperst, voedende behandelingen olie.

Geweldig voor het hele jaar, voor alle leeftijden, voor huid, voor nagel en haarconditie.

Behoud van evenwicht, vocht, hydratatie en gezondheid.

Biologische lijnzaadolie (30ml)

Flaxseed (Lijnzaad) is zowel anti-veroudering als anti-oxidant. Het bevat de perfecte verhouding Omega 3 en Omega 6, deze essentiële vetzuren zijn de sleutel voor het bevorderen van de conditie van een optimale huid, haar en nagels. We hebben ook nog wat Frankincense (wierook) toegevoegd ….. Men zegt dat lijnzaad ook nog helpt bij psoriasis, eczeem, acne en tevens bij littekens. Flaxseed (lijnzaad) is rijk aan micro lignanen, het heeft meer dan welke andere plantaardige bron en 100 keer meer dan de meeste andere volle granen. Lignanen staan bekend als 'de huid goodies', alsmede bevordering van de algemene interne gezondheid voor het lichaam. 

Uit het onderzoek gepubliceerd in The Journal of Nutrition, blijkt dat kandidaten die Lijnzaadolie supplementen gebruikte > 10% afname van vochtverlies via de huid en een significante afname van de ruwheid van de huid en de schilveringen na 12 weken.Verhoging van de bloedspiegels van ALA werd ook waargenomen – vochtgehalte van de huid en hydratatie bleef in evenwichtig. Flaxseed(lijnzaad) kan worden gebruikt als een gezicht olie, voor nagelbedden en nagelriemen en als behandelings olie voor haar en hoofdhuid. 

Aanwijzingen

Voeding Supplementen

Als voedingssupplement, neem een capsule per dag tijdens de maaltijd, of zoals voorgeschreven door uw schoonheidsspecialiste. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis.

Eenheden in doos: 60

0

Reacties


Gerelateerde artikelen