Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dit voorjaar-zomerseizoen springt het retro chique merk T. LECLERC in het hart van de jaren 50 in Florida.

Vintage Technicolour Atmoshere

FLAMINGO – Spring summer 2015

10 producten beschikbaar in heerlijk rijke en verfijnde kleuren.

CREAM BLUSHER – limited edition

Er is niets dat “East Coast” beter uitdrukt dan een blusher die de jukbeenderen structuur geeft en lift door ze een gezonde glans te geven. Deze travelblusher kan met de vingertoppen op de jukbeenderen worden aangebracht. Creëert een adembenemende, natuurlijk gezonde look. De zijdezachte textuur van deze blusher mixt gemakkelijk op de huid voor een subtiele matte finish.

2 kleuren: Pêche (coral pink) – Mango (apricot orange)

Adviesverkoopprijs: € 30,00

 

UNIQUE LIPSTICK – limited edition

Een comfortabele en voedende, niet-plakkende lipstick die een langdurige kleur geeft en een natuurlijke, stralende glimlach. Wat is uniek aan deze lipstick? De kleur varieert in een range van licht roze kleuren omdat het pigment reageert op de [H en vochtigheid van de lippen. De neon pink doorschijnende kleur en de karamel-vanille geur zijn beide verrassend.

Kleur: 1 unieke kleur die bij alle lipkleuren past

Adviesverkoopprijs: € 25,00

 

TRIO EYESHADOW PALETTE – limited edition

Dit trio van matte en stralende kleuren creëert een range verschillende looks, van natuurlijk tot meer geraffineerd. Deze makkelijk aan te brengen oogschaduw biedt een langdurige houdbaarheid om je persoonlijke look aan te brengen.

Kleuren: Harmonie Froide (bevat de kleuren Matt Rose, Beige Rosé en Brun Cendré) – Harmonie Chaud (bevat de kleuren Matt Corail, Beige en Brun Perlé)

Adviesverkoopprijs: € 38,00

 

PRECISION EYELINERS – limited edition

Versterkt de ogen met een lijn in lagune kleuren met keuze uit drie verfrissende, heldere blauwe kleuren. De extra fijne liner tekent een mooie, precieze lijn die snel droogt en niet doorloopt. Makkelijk aan te brengen als je durft!

Kleuren: Miami: electric blue, Florida: lagoon green, Marina: dark navy blue

Adviesverkoopprijs: € 24,00

 

2-in-1 Base

Een 2-in-1 behandeling om de nagels te beschermen en de houdbaarheid van de nagellak te verhogen. Als basecoat beschermt het de nagels met een transparante en isolerende film. Als topcoat geeft het glans en schittering.

Adviesverkoopprijs: € 17,50

 

ECLAT LUMIÈRE NAIL VARNISH – limited edition

Verhelderende base coat voor prachtige nagels. Vanaf de eerste keer aanbrengen neutraliseren de gekleurde pigmenten de gele kleur die kan ontstaan op het roze gedeelte van de nagels. De nagels krijgen hun natuurlijke kleur terug. Het roze gedeelte ziet er gezonder uit en het witte gedeelte van de nagels is nog witter. De glanzende finish kan gebruikt worden om een natuurlijke French manicure effect te creëren.

Adviesverkoopprijs: € 17,00

www.carecosmetics.nl

Comments


Gerelateerde artikelen