Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De Beauty Award, hét evenement binnen de professionele beautybranche, bereikt op 4 maart a.s. een hoogtepunt in de vorm van de jaarlijkse finaleavond. De feestelijke uitreiking van de Beauty Awards 2013 zit dan ook boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen zal zijn van Mariëlle Bastiaansen. De uitreiking van de Beauty Award 2013 zal worden bijgewoond door tal van bekende Nederlanders en een film crew van onder meer zakelijke netwerken. Ook zal er veel pers aanwezig zijn van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media, business media, online media, blogs en vooraanstaande glossy’s. Na het door alle winnaars in ontvangst nemen van de fel begeerde Beauty Awards 2013, zal tot slot een grande finale show volgen vanuit Studio 21 rondom muziek van wereldsterren zoals J LO, Beyoncé, Madonna en Lady Gaga, gevolgd door een Studio 21-afterparty.

Voor de editie van 2013 van de Beauty Award is opnieuw gekozen voor Studio 21 als locatie. D Alle aanwezige gasten genieten gedurende de finale van een culinair driegangen diner. Naast het uitreiken van de Beauty Awards in de verschillende categorieën, zullen tijdens de finaleavond tevens de winnaars van de jaarlijkse ‘Beauty Press Innovation Award’ bekend worden gemaakt.  

Voor de inmiddels vierde maal organiseren vakmagazine KOSMETIEK en de Beauty Trade Professionals de Beauty Award. Hierbij kunnen schoonheidsspecialisten en beauty salons zich op een unieke manier onderscheiden op zowel vakinhoudelijk als zakelijk niveau. Voor de categorie Beauty Salon van het Jaar is er dit jaar een onderscheid gemaakt tussen salons met meer of minder dan 3 FTE*. Voor de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar zijn de genomineerden verdeeld over drie regio’s, te weten Noord, Midden en Zuid Nederland. Tot slot is er de categorie Newcomer of the Year. Verder dingen alle genomineerden van de categorieën Beauty Salon en Schoonheidsspecialist van het Jaar mee naar de Publieksprijs: een award die door de consument wordt gekozen. 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen