Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Wilt u een unieke afslank behandeling aanbieden in uw regio? Inmiddels is de BodySculpting in diverse regio's geïnstalleerd, vraag na of uw regio nog beschikbaar is en onderscheid je van alle andere afslank studio's! De apparatuur is bovendien betaalbaar! We bieden een betalingsregeling voor het afkopen van de apparatuur. Je doet een eerste kleine investering en betaalt daarna het restbedrag in maandelijkse termijnen. Met 2 klanten per maand haal je de investering eruit. Uiteraard bieden wij efficiënte ondersteuning op gebied van marketing & sales zodat je dit concept makkelijk verkoopt. 

BodySculpting is hét afslanksysteem met 8 verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophogingen, huidversteviging, lymfedrainage en meer.

Voor iedere cliënt kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk voor uw cliënten, 600 sit ups en 800 dijbeen spier oefeningen om sneller en effectiever af te slanken en de huid te verbeteren.

De geavanceerde apparatuur werkt met verschillende (vrij instelbare) golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden.

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste drie fasen van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. We adviseren 1 a 2 behandelingen per week in een kuurverband van 10 behandelingen. Elke behandeling werkt 48 uur na!

De behandelingen kunnen gecombineerd worden met de SaniSlim Best Wraps, diverse diëten of Detox kuren en zijn de meest gevraagde behandelingen na een cavitatie of cryo behandeling om meer en sneller resultaat te behalen.

Aankoop inclusief gecertificeerde opleiding, marketing ondersteuning, startpakket folders, service & garantie.

Neem contact op met Monique Bos voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis demonstratie via 0621505388 of info@sanislim.nl

Comments


Gerelateerde artikelen