Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Er zijn verschillende manieren om de contouren van het lichaam te verbeteren waarbij nieuwe apparatuur wordt ingezet. Deze methoden zijn niet bedoeld om snel af te vallen maar om kleine vetophopingen te verwijderen die niet weggaan bij gezond eten of regelmatig sporten. Je kunt hierbij denken aan lovehandles. zadeltassen, taille, bovenarmen, billen, buik of benen. Cryolipolyse is niet geschikt voor het behandelen van overgewicht of obesitas.

Principe cryolioplyse

Uit onderzoek blijkt dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daar is het principe van cryolipolyse op gebaseerd. Bij cryolipolyse worden de vetcellen op een gecontroleerde en constante manier gekoeld. Deze krimpen en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de ingreep geen schade toebrengt aan huid, zenuwen of organen. Bij aankoop van apparatuur is het belangrijk om te checken of het apparaat dat jij koopt een FDA goedkeuring heeft gekregen. Dat wil zeggen dat er voor dat apparaat het wetenschappelijke bewijs is geleverd dat het apparaat doet wat het belooft: het verwijderen van de vetcellen door middel van koeling op specifieke plaatsen van het lichaam.

Cryolipolyse behandeling

De klant geeft aan op welke plaatsen hij of zij vet kwijt wil. Tijdens de behandeling worden er op die plaatsen koelpads op het lichaam van de klant aangebracht. De behandeling duurt meestal een uur en voor het beste resultaat worden meerdere behandelingen aanbevolen. 
Cryolipolyse werkt het beste in combinatie met een dieet en/of dagelijkse beweging. Na de behandeling duurt het wel een paar weken voordat de vetcellen beginnen af te breken. Daarbij is het belangrijk dat je een paar kilo afvalt zodat het vet niet ergens anders gaat zitten. Ook veel water drinken is belangrijk.

Comments


Gerelateerde artikelen