Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dermalogica's project Face Map Our Nation is in volle gang. 

Face Map Our Nation is een project dat wereldwijd wordt georganiseerd door Dermalogica in samenwerking met huidexperts. Het doel? Zoveel mogelijk mensen een Face Mapping huidanalyse laten ervaren! Huidexperts in de Benelux & Frankrijk organiseren hiervoor in mei en juni Face Map Our Nation events. Ondertussen vinden er ruim 130 events plaats gedurende de 2 maanden. 

Face Mapping wordt uitsluitend uitgevoerd door Dermalogica huidexperts en is normaal gesproken kosteloos. Tijdens het Face Map Our Nation project wordt voor elke Face Mapping een donatie gevraagd van minimaal €1. Iedere euro wordt volledig gedoneerd aan het KWF om de strijd tegen huidkanker te steunen.

Het dragen van een SPF is van essentieel belang. Daarom adviseert Dermalogica iedereen om altijd een product met een SPF te gebruiken (ook al is het bewolkt).

Een product wat altijd ingezet kan worden is de Solar Defense Booster SPF50. Deze breedspectrum zonbescherming voegt de noodzakelijke UV-bescherming toe aan de dagelijkse moisturizer. De geavanceerde formule bevat Groene Thee en Druivenpit extract voor extra bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De formule is geschikt voor alle huidcondities. 

 

Comments


Gerelateerde artikelen