Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nail Renew is de eerste anti-aging verzorging voor de nagel en is hiermee uniek op de markt. De exclusieve formule richt zich specifiek op de ouder wordende nagel en zijn imperfecties. De doeltreffendheid is klinisch bewezen, bij dagelijks gebruik zijn de nagels na 4 weken hersteld, gehydrateerd en glad.

Nail Renew biedt maar liefst 7 voordelen in één product waarmee de nagels opnieuw hun natuurlijke schoonheid en veerkracht verkrijgen. De actieve bestanddelen –waaronder Vitamine E, Violet-extract, argan- en baobabolie, versterkende aminozuren en keratine-achtige peptiden– werken in op de regeneratie van de nagelstructuur. Nail Renew versterkt, verhardt, stimuleert de groei, maakt glad, hydrateert, voedt, beschermt én doet glanzen!

Splitsende, brekende, droge en beschadigde nagels zijn verleden tijd, krasjes en nagelribbels worden vervaagd en de glans, soepelheid en vochtbalans van de nagel worden hersteld. Nog een pluspunt van Faby’s Nail Renew is de mooie glans en de subtiele witte finish van het product: de nagels zien er gedurende de kuur mooi gelakt en verzorgd uit.

Neem contact op via info@fabynails.be voor meer informatie.

Comments


Gerelateerde artikelen