Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De kredietcrisis gaat aan de vakbeurs Beauty Trade special compleet voorbij. De investeringsbereidheid onder het bezoek is nog nooit zo groot geweest. Dit blijkt uit onderzoek dat VNU Exhibitions heeft gehouden onder potentiele bezoekers van de

beautyvakbeurzen. Negen van de tien ondervraagden heeft aangegeven met concrete aankoopplannen naar de beurs te gaan die op 28, 29 en 30 maart in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Acht van de tien potentiële bezoekers geeft aan dat de financiële dip geen gevolgen heeft voor hun bedrijf.  

 

Sinds jaar en dag is Beauty Trade special toonaangevend voor iedereen die werkzaam is in de uiterlijke verzorgingsbranche. Exposanten geloven in de toekomst. Zo’n 180 exposanten exposeren op 9000 vierkante meter expositieruimte. “Hun geloof is zo groot dat ze gezamenlijk meer standruimte hebben gereserveerd”, aldus Annelies Bodifée, project manager van de beurs. “We nemen een vooraanstaande positie in als trendsettend event. We zijn daar elke keer weer trots op. Aan de beurs is een groot aantal activiteiten gekoppeld.”

 

Nederlandse Make-up Kampioenschappen

De vakbladen Visagie en Esthéticienne tekenen voor de jaarlijkse Nederlandse Make-Up Kampioenschappen. Ze doen dit in samenwerking met leveranciersorganisatie BT&EA en VNU Exhibitions Europe. Op zaterdag 28 maart is het thema “Trendmake-up voor de jetset”. Tijdens deze wedstrijd creëren de kandidaten een prachtige uitgaansmake-up voor de zelfverzekerde vrouw. Op zondag 29 maart is het thema “Neon 80’s”, waarbij knallend kleurgebruik centraal staat. Op maandag 30 maart wordt gestreden in de categorie bodypainting met als thema “Dutch Delight”. De wedstrijden starten op 28 en 29 maart om 10.30 uur en op 30 maart om 11.00 uur. Strijdtoneel: Beautystage 1 in hal 2.

Nederlands nail art kampioenschap

Nail art specialisten laten op 29 maart hun creatieve talenten zien op de officiële Nederlandse Nail Art Kampioenschappen, met als thema ‘Made in Holland’, waarbij kandidaten zich kunnen laten inspireren door alles waar ons land bekend omstaat. De wedstrijden worden georganiseerd door Het Nagelgilde, de Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten. Alles mag, want de nail art hoeft in tegenstelling tot voorgaande jaren niet verkoopbaar of draagbaar te zijn. Daarnaast wordt er ook een 3-D Fantasy Nail Art Kampioenschap gehouden. Hierbij gaat het om een driedimensionale artistieke nail art. De wedstrijden starten om 10.00 uur op Beautystage 2 in hal 2.

Blue Diamond Award

KOC Nederland organiseert de Blue Diamond Award. Aanstormend talent uit het eindexamenjaar 2008-2009 van de opleiding Schoonheidsspecialist strijdt hierbij om de titel Cursist van het Jaar 2009. Deelnemers worden zowel op theoriekennis getest als op praktijkervaring. De winnaar ontvangt de Blue Diamond Award. De presentatie is in handen van Maik de Boer. Het praktijkgedeelte vindt plaats op maandag 30 maart van 11.00 tot 15.15 uur op Beautystage 2 in hal 2. Hier vindt vervolgens om 15.30 uur ook de prijsuitreiking plaats.

Estetica beauty innovation award 2009

Estetica beauty innovation award 2009 is in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve en professionele producten die tijdens Beauty Trade special gelanceerd worden, in de spotlights te zetten. Een onafhankelijke vak- en consumentenjury beoordeelt alle ingezonden beautyproducten. De tien genomineerde producten worden in de voorjaarseditie van Estetica NL gepubliceerd. Tijdens Beauty Trade special zijn de inzendingen te zien bij de entree van hal 1. Op maandag 30 maart worden tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaars bekend gemaakt.

Werken in de schoonheid

Wie de beurs bezoekt zal worden aangestoken door het enthousiasme binnen de branche. Wie zich verder wil bekwamen kan op het Opleidingsinformatieplein in hal 2 (standnummer 2.F.102) zich laten informeren over de mogelijkheden die veertien opleidingsinstituten te bieden hebben.

Genieten op het massageplein

Je blijft lopen op de beurs. Slaat de vermoeidheid toe, heeft de bezoekers een extra reden zich te laten masseren. Op het massageplein van leveranciersorganisatie BT&EA in hal 1 bij het BT&EA terras. U kunt zich tegelijkertijd laten informeren over de diverse massagetechnieken die worden uitgevoerd.

Comments


Gerelateerde artikelen