Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Exfoliëren is een belangrijk onderdeel van je huidverzorgingsregime. Zelfs als je je huid reinigt, ’s ochtends een zonnefilter en ’s avonds een nachtcrѐme gebruikt, ontbreekt er nog steeds een product dat een wereld van verschil kan maken voor je huid: een exfoliant.

Ingrid Millet biedt twee producten om de huid ultra zacht te maken en een heldere teint te geven, afgestemd op huidtype en voorkeur.

Aroma Peeling Cream is een milde exfoliërende ‘gommage’ die aangebracht wordt als een masker om de actieve werkstoffen op de huid te laten inwerken. Door deze duo enzymatische en mechanische werking verwijdert het op zeer effectieve wijze de opeenhoping van dode huidcellen, verantwoordelijk voor een vale teint en een verdikte huid. Verrijkt met essentiële oliën van lavendel, citroen, geranium en koriander voor de zuiverende en exfoliërende werking, terwijl katoenzaadolie en kokosnootolie de huid verzachten en beschermen. De huidtextuur is onmiddellijk fijner en de teint helder en fris. De huid ziet er uit ‘als nieuw…’.

De Gentle Exfoliating Gel is een zeer fijne en zachte transparante scrubgel, boordevol met drievoudige exfoliërende  microspheres die dode huidcellen en onzuiverheden verwijderen waardoor de zuurstofopname wordt verbeterd en de  huid het complex van essentiële oliën beter kan opnemen. Deze oliën van citroen, lavendel, geranium en koriander zuiveren en exfoliëren. Jojoba olie en alginaatcomplex  zorgen voor een optimale hydratatie . De huid oogt als nieuw, perfect verbonden met zuurstof, met een fijne satijnachtige structuur en een heldere stralende teint.

Aroma Peeling Cream en Gentle Exfoliating Gel zijn verkrijgbaar in 75 ml tube.

Voor meer informatie: www.leijtens-import.nl – Leijtens Cosmetics B.V. – Tel. 0416-343166

Comments


Gerelateerde artikelen