Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Afgelopen zondag zijn er 65 Lakshmi specialistes uit heel Nederland bij elkaar gekomen om de Lakshmi bijeenkomst bij te wonen. Het was een zeer geslaagde dag, iedereen heeft genoten van de verschillende presentaties, lezingen en een heerlijk traditionele Ayurvedische lunch. 

Danielle heeft de Lakshmi powerpoint presentatie gepresenteerd met alle ins & outs van Lakshmi die specialistes kunnen gebruiken in hun bedrijf. Melanie heeft de (verkoop)training van Lakshmi gepresenteerd die zeer goed kan ondersteunen om de verkoop in je salon te stimuleren. Trainsters Yolanda Roos en Sophie Marant hebben twee nieuwe Lakshmi training geïntroduceerd: 

– Anti-stress behandeling "Ananda': Door gebruik te maken van 4 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend op lichaam, geest en ziel om stress, blokkades, en emotionele pijn te verlichten.
– Timeless Beauty Cupping behandeling: Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren. 

Ook alle nieuwigheden voor 2016 zijn gepresenteerd met weer leuke nieuwe producten in de Sunveda, Make-up en Anti-Age lijn.

Comments


Gerelateerde artikelen