Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Na een dag op de Beautyspot.nl trade edition met veel indrukken, activiteiten en een hoofd vol nieuwe inspiratie en ideeën kunnen we ons voorstellen dat je toe bent aan iets heel anders. Daarom heeft Beautyspot.nl voor jou een exclusief VIP-arrangement samengesteld waarbij je na je beursbezoek onder andere kunt genieten en een heerlijk diner én de bekroonde Musical the Bodyguard. Bestel nu deze exclusieve VIP arrangementen via www.beautyspottrade.nl. 

Musical the Bodyguard

De musical ‘The Bodyguard’ is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner. Het verhaal gaat over Frank Farmer, een voormalig secret service agent, die als bodyguard wordt ingehuurd door popster Rachel Marron (Romy Montero) om haar te beschermen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging? 

De setting van de musical verandert geregeld in een prachtig popconcert waarin de vele hits van Whitney Houston, waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘Run To You’, ‘One Moment In Time’ en natuurlijk haar grootste wereldhit ‘I Will Always Love You’ niet ontbreken. 

De musical werd begin dit jaar uitgeroepen tot de Beste Grote Musical bij de Musical Awards en Romy Montero ontving de prijs voor het beste aanstormend talent. 

Wat houdt dit VIP arrangement in?

Na het bezoeken van de beurs wordt je ontvangen in het Beatrix Theater. Daar kun je genieten van een heerlijk diner (inclusief gratis drankjes). Om 20 uur begint de zinderende musical the Bodyguard en Romy Montero speelt die avond de hoofdrol. Na de voorstelling staat er nog een speciale signeersessie met de sterrencast op de planning.  De kosten van dit VIP arrangement bedragen 104 euro. Bestel je kaarten via www.beautyspottrade.nl

0

Reacties


Gerelateerde artikelen