Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op zaterdag 5 oktober opende een nieuwe Lifestyle Salon & Spa Aveda haar deuren in het hart van Almere. Hier kun je genieten van een unieke beleving en hoogwaardige behandelingen gestoeld op de Ayurvedische levensstijl; een filosofie die uitgaat van de holistische benadering dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en waarbij ‘balans’ de basis vormt. Het verzorgen van zowel de innerlijke als uiterlijke mens door middel van aanraking en aroma kan daarbij helpen. In het pand bevindt zich zowel een kapsalon als een spa.

Naast de haar- en spabehandelingen die de salon biedt, kan er tevens gebruik worden gemaakt van een hammam. In de hamam ruimte ligt de gast op een verwarmde marmeren plaat en ondergaat een scrubritueel met een speciale scrubhandschoen (kese) van zijde. Na een ‘opgieting’ met warm water volgt een hamam massage met een traditionele zeepzak. De behandeling kan naar wens worden aangevuld met een ontspannende massage met puur natuurlijke oliën voor een onvergetelijke ervaring. Eigenaresse Nancy Elzinga voegt hieraan toe: “Wij hebben gekozen om deze unieke behandeling aan te bieden om ons te onderscheiden van andere salons en onze gasten deze unieke mogelijkheid dicht bij huis te kunnen aanbieden.”

 
2223-Make-up-corner.jpg 2223-Hamam.jpg

 
 2223-Behandelruimte.jpg  
 
 

 

Geheel passend bij het gedachtegoed van Aveda is het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur van de salon. Gelijk bij binnenkomst valt de ‘eye-catcher’ productkast in het oog, welke vervaardigd is van ecologisch plaatmateriaal van suikerriet. Al het hout dat gebruikt is in het interieur van de salon draagt het FSC certificaat. De grote glazen pui zorgt er verder voor dat natuurlijke lichtinval een grote rol speelt in de salon wat ook weer bijdraagt bij aan een prettige werkomgeving.

Lifestyle Salon & Spa Aveda
Schutterstraat 12 1315 VJ  Almere

Comments


Gerelateerde artikelen