Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beautyspot.nl en uitgever Koggeschip vakbladen zijn een samenwerking aangegaan waarmee vakblad Esthéticienne per direct mediapartner wordt van de Beautysalon Top 100. 

De Beautysalon Top 100 is de eerste landelijke populariteitsprijs voor schoonheidssalons. Tot en met 15 mei 2015 konden salons zich inschrijven voor een plek in deze Top 100. De consumenten brengen sinds 1 mei hun stem uit tot en met 15 augustus. In september maken wij de lijst van dit jaar bekend!

Ik ben uiterst blij met deze samenwerking waarmee we elkaar zullen versterken en een krachtig fundament bieden aan de eerste editie van de Beautysalon Top 100.” Aldus Meta Coenen, Brand Manager Beautyspot.nl. Esthéticienne zal onder andere artikelen brengen van deelnemende salons en achtergrondverhalen plaatsen. Hoofdredacteur Yvonne de Leeuw neemt zitting in de kleinschalige jury en er zullen mooie prijzen beschikbaar worden gesteld aan salons (zoals abonnementen en workshops). ”Als professioneel vakblad zijn wij uiteraard nauw betrokken bij de branche. Dit mooie initiatief om de schoonheidsspecialist in het voetlicht te plaatsen en te promoten, wordt door ons van harte ondersteund”, aldus Yvonne de Leeuw.

Er wordt al volop gestemd op de salons. Op de website www.beautysalontop100.nl kunnen consumenten stemmen. Zij maken daarnaast kans op fantastische prijzen zoals een gloednieuwe Peugeot Django Evasion Vitamin Orange scooter. Esthéticienne geeft 10 abonnementen naar keuze weg en één workshopplek in de Ethéticienne Academy waar salons kans op kunnen maken. 

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen