Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Schoonheidssalon Melanie – Ruurlo 

De hele hype rondom natuurlijke ingrediënten en een holistische benadering in de schoonheidssalon was er nog niet toen ik in aanraking kwam met LakShmi en ik wilde niet dat mijn toekomstige klanten mijn aanbod te “zweverig” zouden vinden. Enthousiasme over je salonmerk is enorm belangrijk en dus heb ik toch de sprong gewaagd. Geen moment heb ik spijt gehad. Je hebt een uniek merk in handen juist door de Ayurvedische achtergrond. Je geeft bijzondere behandelingen waarbij je onbalans in zowel uiterlijk als innerlijk kan herstellen. En mijn klanten? Die vinden onze behandelingen een cadeautje!''

Fiona’s Bjoetiek – Zaandam

Deze passie begon ongeveer 17 jaar geleden. De uitstraling, geuren en textuur van de crèmes en reinigers spraken mij direct aan. De combinatie van deze natuurlijke huidverzorging lijnen met de interessante levensvisie van de Ayurveda maakte dat ik nieuwsgierig werd naar meer…. De ondersteuning door middel van de trainingen in Voorschoten zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Maar ook is er altijd een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn die de tijd neemt om jou vraag te beantwoorden en met je meedenkt als specialiste. In de loop der jaren is het merk blijven groeien, verbeteren en zijn mijn klanten net zo gepassioneerd geraakt van deze unieke huidverzorging als ik zelf ben. Voor mij geen ander merk meer dan Lakshmi. Iedere dag dat ik met Lakshmi werk is een feestje. De klant gaat stralend de deur uit, ik straal, wat wil een gepassioneerde schoonheidsspecialiste nu nog meer?

Wil jij ook ontdekken of de natuurlijke producten van Lakshmi passen bij jouw schoonheidssalon? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan met één van onderstaande buttons.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen