Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Geschreven door gast-beautyspotter Manon:

Als liefhebber van allerlei beautyproducten en opgeleid schoonheidsspecialiste kwam ik onlangs in aanraking met coconut & vanilla sugar scrub van Lycon. Hierbij deel ik graag mijn ervaring met dit product met jou.

Ik moet toegeven dat ik zelf relatief weinig gebruik maak van scrubs, maar ik heb er wel veel mee gewerkt tijdens mijn opleiding. De kans om dit product te testen vond ik daarom erg leuk.

Toen ik het potje in mijn handen kreeg en hem open draaide, kwam er al meteen een heerlijke geur op mij af. Dit begint goed, dacht ik bij mezelf.

Ik nam me voor om het thuis meteen te proberen onder de douche, en zo gezegd, zo gedaan.
Het product beviel mij erg goed. De geur blijft goed hangen op je huid waardoor je de hele dag lekker ruikt. Verder zie je vaak dat scrub producten harde korrels hebben, maar de sugar scrub is effectief maar zacht. Je voelt het wel schuren(wat natuurlijk de bedoeling is), maar zonder vervelend gekras op je huid.

Wat ik ook een voordeel vond bij het gebruik was dat de substantie wat dikker is. Veel producten zijn relatief dun van samenstelling en lopen daarom snel van je handen af. Deze scrub glijdt niet van je handen en verspil je dus niets. Daarnaast heb je er niet al te veel van nodig. Het is een gemakkelijk te verspreiden product.

De sugar scrub moet je wel goed afspoelen. Je hebt daarbij niet perse zeep nodig, maar wel genoeg water, anders blijft er een plakkerig laagje op de huid. Het eindresultaat van het gebruik van de sugar scrub is een lekker ruikende en babyzachte huid. Een goede voorbereiding op dat mooie bruine kleurtje dat ik straks wil in de zomer.

Groeten, Manon

Comments


Gerelateerde artikelen