Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Alleen hightech cosmetische  formules kunnen effectief  reguleren, controleren, vertragen en herstellen; schade ontstaan door het verouderingsproces van de huid.

Bio-Elita is een biotechnische cosmeticaformule die ondersteunend werkt op de natuurlijke huidfuncties, zowel effectief in aanpak als behoedend voor de zichtbare gevolgen van vroegtijdige veroudering van de huid, hydratatie en anti-ageing.

De Bio-Elita lijn bevat producten die werkzaam zijn op de structuur van het gezicht en de huid door het aanvullen van het vochttekort in de huidweefsels. Hierdoor worden lijntjes minder diep, de huid krijgt glans en elasticiteit. Door dit vochtbad verdwijnt het trekkerige gevoel, krijgt de huid haar zachtheid terug en gelaatstrekken worden gladder. De Bio-Elita productlijn bestaat uit een scala aan hoogwaardige  marine en plantaardige werkstoffen met een vergaande werkzaamheid. Elk product bevat de beste actieve ingrediënten voor de verzorging van uw huid.

Ingrid Millet heeft de Bio-Elita producten voorzien van fruitzuren om de huid te exfoliëren waardoor de huid op milde wijze wordt aangezet tot vernieuwing. Het helpt ook om de natuurlijke vochthuishouding te reguleren. De huid wordt zacht en de teint is opgefrist. De laboratoria hebben tevens een unieke regenererende cocktail aan de formules toegevoegd om de huidweefsels optimaal te ondersteunen. Mede door deze werkstoffen krijgt de huid  een boost op celniveau.

De producten van Bio-Élita worden verdeeld in de onderstaande categorieën:

  • Extreem hydraterende verzorging
  • Anti-ageing verzorging
  • Herstructurerende anti-ageing verzorging
  • Reinigingsproducten

Nieuwsgierig? Binnenkort worden een aantal producten uitgelicht.

Voor meer informatie: www.leijtens-import.nl – Leijtens Cosmetics B.V. – Tel. 0416-343166

Comments


Gerelateerde artikelen