Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Onlangs vond de uitreiking van de Dutch Beauty Award plaats en wij waren natuurlijk vol spanning. Welke producten en behandelingen koos de selectie van de Nederlandse beautypers uit tot winnaar in de verschillende categorieën? We kunnen met trots zeggen dat we goed in de prijzen gevallen zijn!

Categorie: Beautybehandeling High tech met apparatuur
PASCAUD CONTOUR (winnaar Dutch Beauty Award 2020)
Deze behandeling doet wat de naam belooft: een high tech apparaat om het lichaam mooiere en strakkere contouren te geven.

Categorie: Beautybehandeling High tech met apparatuur
SKEYNDOR LED T.H.E.S. TREATMENT (3e prijs Dutch Beauty Award 2020)
In dezelfde categorie ook de derde plaats! Dit zegt wel iets over de kwaliteit van de apparatuur van onze merken. De combinatie van LED-licht, infrarood en spierstimulatie is inzetbaar voor verschillende probleemoplossingen: van anti-cellulitis tot slimming.

Categorie: Make-up populair
PUPA MILANO VAMP! ALL-IN-ONE MASCARA (2e prijs Dutch Beauty Award 2020)
Na het ongekende succes van de Vamp! Mascara die in 2012 gelanceerd werd valt dit jaar de nieuwste variant in de prijzen. Verrassend veel volume, verlengde en gekrulde wimpers en een versterkende behandeling in 1. Écht all-in-one dus!

Categorie: Make-up populair
ARTDECO BROW FILLER (3e prijs Dutch Beauty Award 2020)
Deze getinte wenkbrauwgel bevat een indrukwekkende combinatie van verdikkende vezels, Arganolie, ginseng extract en vitamine A en E. Het resultaat is mooi gevulde wenkbrauwen die gefixeerd, versterkt en verdikt zijn.

Categorie: Groene cosmetica
ANNEMARIE BÖRLIND INTENSIVE HYDRO CAPS (3e prijs Dutch Beauty Award 2020)
Deze combinatie van kostbare natuurlijke oliën en stamcellen versterkt de natuurlijke barrière, herstelt het vochtgehalte en stimuleert de hyaluronzuur productie. Gegarandeerd verschil met slechts één capsule!

Categorie: Salonproduct
JEAN D’ARCEL ARCELMED® DERMAL PROBALANCE CREAM (3e prijs Dutch Beauty Award 2020)
Deze crème verbindt de pre- en probiotische werking met andere belangrijke werkzame powerstoffen. Versterkt de natuurlijke huidbarrière en zorgen voor een gezonde huidflora en voorkomen rimpelvorming.

Wij zijn natuurlijk heel trots op deze prijzen en bedanken de jury voor het vertrouwen in Care Cosmetics en onze producten. Wil je meer weten over deze producten? Stuur dan een bericht naar persinfo@carecosmetics.nl en wij informeren je graag.

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen