Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vorig jaar april veranderde ANBOS de naam van het Kenniscentrum in de pakkende naam ANBOS Academy. Sinds 1 maart hoort daar ook een nieuwe look bij en heeft ANBOS Academy een eigen huisstijl gekregen. Met de nieuwe naam werd de eerste stap gezet richting een duidelijkere positionering van de scholingstak van ANBOS. Met de nieuwe eigentijdse en herkenbare look, wil ANBOS Academy haar activiteiten omtrent scholing verder moderniseren en toegankelijker maken voor een bredere doelgroep binnen het gebied van beauty & skincare.

Een nieuwe tijd, een nieuwe look
De nieuwe look van ANBOS Academy vertegenwoordigt niet alleen de dynamiek en veelzijdigheid van de Academy zelf, maar natuurlijk ook van de beautybranche. Of je nu een kleine ondernemer bent of een salon hebt met meerdere vestigingen, masseur bent of huidspecialist. ANBOS Academy wil iedereen aanspreken. De Academy biedt voor ieder wat wils en een passende scholing. Hier past een kleurrijke en frisse huisstijl bij.

Cursusaanbod
Met de nieuwe, frisse uitstraling van de eigen huisstijl, wil ANBOS Academy nog meer
input krijgen van de doelgroep zelf over haar scholingsbehoefte. Dit wordt al veel gedaan, want veel workshops worden al aangeboden naar aanleiding van verzoeken via mail, tijdens evenementen en Facebook. De nascholingsdagen van acne, camouflage en elektrisch ontharen worden dit jaar vernieuwd met behulp van werkgroepen. Op deze manier kan de Academy haar slogan ‘Haal meer uit je vak’ nog meer invulling geven.

Toekomstgericht
De voortdurende ontwikkelingen in het leergedrag en wensen van de doelgroep, blijven door ANBOS Academy niet onopgemerkt. Daarom zullen er nog dit jaar de eerste webinars en blended learnings (een combinatie van klassikaal en e-learning) worden aangeboden. Dit betekent niet dat alle scholingen alleen maar online worden aangeboden. Er zal namelijk altijd behoefte blijven aan het samenzijn met collega schoonheidsspecialisten en het uitwisselen van waardevolle tips en ervaringen en ook daar luistert de Academy naar.

Het uitgebreide cursusaanbod is te zien op de vernieuwde website www.anbosacademy.nl. Voor ANBOS-leden geldt nog steeds de ledenkorting op het gehele cursusaanbod.

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen