Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Deze luchtige lotion corrigeert huidverkleuring zonder het gebruik van hydrochinon, wat betekent dat er geen schadelijke bijwerkingen kunnen onstaan. De toevoeging van anti-aging ingrediënten helpen tegelijk om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren en de huidjeugdigheid te herstellen.

Jan Marini, CEO van Jan Marini Skin Research: “De verbetering die we met Marini Luminate Face Lotion MD hebben waargenomen in externe studies en de voor- en nafoto’s overtreft alles wat ik eerder heb gezien in zowel snelheid als in resultaat.”

Trouwe Jan Marini liefhebbers konden al gebruik maken van de Marini Luminate Face Lotion om verkleuringen tegen te gaan, maar de Luminate MD gaat net een stapje verder. De Luminate Face Lotion MD bevat sterker geconcentreerde ingrediënten voor nog betere resultaten.

De eerste is Nonapeptide-1, een peptide dat helpt om het hormoon dat de overproductie van melanine en donkere vlekken veroorzaakt te onderdrukken. De tweede is
Tetrahydrodiferuloylmethane, simpel gezegd een nieuwe vorm van Kurkuma. Het is al lang bekend dat Kurkuma sterke depigmentatie eigenschappen heeft, maar helaas kan de gele kleur een waas achterlaten op de huid. JMSR heeft daarom een kleurloze vorm van Kurkuma ontwikkeld, zodat we eindelijk de oplichtende krachten van Kurkuma kunnen omarmen! Marini Luminate Face Lotion bevat daarnaast ook 0,7% Retinol, wat verder helpt bij het verbeteren van de huidteint, evenals de verschijning van fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen