Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Trouwe Jan Marini liefhebbers konden al gebruik maken van de Enlighten Lotion om verkleuringen tegen te gaan, maar de Luminate Gezicht Lotion heeft dit product sterk overtroffen. De onderzoekers van JMSR hebben jaren gewerkt aan deze vernieuwde, zeer geavanceerde formule. De Luminate Face Lotion bevat naast dezelfde huidoplichtende ingrediënten als in de Enlighten Lotion, twee nieuwe, zeer effectieve ingrediënten voor nog betere resultaten.

 

De eerste is Nonapeptide-1, een peptide dat helpt om het hormoon dat de overproductie van melanine en donkere vlekken veroorzaakt de onderdrukken.

De tweede is Tetrahydrodiferuloylmethane, simpel gezegd een nieuwe vorm van Kurkuma. Het is al lang bekend dat Kurkuma sterke depigmentatie eigenschappen heeft, maar helaas kan de gele kleur een waas achterlaten op de huid. JMSR heeft daarom een kleurloze vorm van Kurkuma ontwikkeld, zodat we eindelijk de oplichtende krachten van Kurkuma kunnen omarmen! Marini Luminate Face Lotion bevat daarnaast ook 0,3% Retinol, wat verder helpt bij het verbeteren van de huidteint, evenals de verschijning van fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen