Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat moet je eten om er goed uit te zien? In het nieuwe beautydieet ‘Eet je Mooi in 28 dagen‘ onthult Inge de Munnik van welke voedingsstoffen en voedingsmiddelen wetenschappelijk is bewezen dat ze bijdragen aan een mooier uiterlijk. Als je deze voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinaties eet zie je het resultaat na 28 dagen in de spiegel: een stralende huid en gezond glanzend haar. Schoonheid van binnenuit dus.

Waarom werkt het?

Diverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het eten van de juiste voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinatie, zichtbaar bij kan dragen aan een mooier uiterlijk. Op dit principe is het nieuwe beautydieet Eet je Mooi gebaseerd. Om te beginnen zijn de voedingsmiddelen geselecteerd waarvan wetenschappelijk is vastgesteld dat ze bijdragen aan een mooier uiterlijk. Deze voedingsmiddelen worden ook wel ‘beautyfood’ genoemd. Alle wetenschappelijk informatie over dit nieuwe dieet en de bronnen die hierbij gebruikt zijn kun je nalezen op www.beautyfood.org. Vervolgens is bepaald in welke hoeveelheden en combinaties je deze voedingsmiddelen moet eten om effect te zien op je huid, haar, nagels en tanden. Voor een mooi uiterlijk zijn vooral gekleurde groenten (rood, geel, oranje, paars) van essentieel belang. De voedingsstoffen in deze gekleurde groenten – liefkozend caroteentjes genoemd – zitten dus volop in Eet je Mooi.

Wat ga je eten?

Eet je Mooi geeft lijstjes voor lekkere ontbijtjes, lunches en soepjes. Iedere dag mag je zelf een keuze maken uit deze gerechten, zolang je maar nooit twee dagen achter elkaar hetzelfde kiest. Verder eet je 2 stuks fruit of drink je een zelfgemaakte smoothie tussendoor. De avondmaaltijd is iedere dag anders. Natuurlijk mag je wel maaltijden omwisselen maar om te blijven variëren is het van belang om alle avondmaaltijden een keer te eten. Alleen dan krijg je alle benodigde voedingsstoffen voor je huid en haar in de juiste hoeveelheid binnen. 

Is het moeilijk?

Het leuke aan dit beautydieet het is dat het voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Geen exclusieve ingrediënten: alles wat je nodig hebt kun je kopen in de supermarkt of op de markt. Geen ingewikkelde recepten: alle gerechten zijn snel en simpel te bereiden. Dus ook met een krappe beurs of een drukke levensstijl kun je Eet je Mooi makkelijk inpassen. Eet je Mooi geeft de recepten en tips om er binnen 28 dagen fantastisch uit te zien. 

Wat ga je in de spiegel zien?Je huid doet er 28 dagen over om zichzelf te vernieuwen, het is dus geen toeval dat Eet je Mooi uit vier beautyfood weken bestaat. Na die vier weken zie je het verschil in de spiegel: je huid is zichtbaar egaler en je haren glanzen. Maar omdat je je lichaam en hersenen voedt met waardevolle voedingsstoffen geeft Eet je Mooi je ook nog eens volop lichamelijke energie en zorgt voor een heldere geest. Schrik vooral niet van de enorme hoeveelheden voeding die je mag eten, je figuur heeft absoluut niets te lijden van het dieet! Als je de richtlijnen van Eet je Mooi volgt krijg je gemiddeld 1700 calorieÎn per dag binnen en dat is minder dan de dagelijkse hoeveelheid energie die je nodig hebt. De soms onweerstaanbare drang om naar ongezonde tussendoortjes te grijpen verdwijnt. Eet je Mooi is verkrijgbaar via Bol.com

Comments


Gerelateerde artikelen