Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dermalogica heeft een programma ontwikkeld waarmee Dermalogica skin care therapists zich kunnen onderscheiden van andere skin care therapists die met het merk Dermalogica werken. Het programma met drie verschillende niveaus, namelijk Certified, Specialist en Expert, brengt de kennis en vaardigheden van de skin care therapists op een niveau van wereldklasse waardoor de skin care therapists meer afspraken zullen krijgen en zo de salon nog succesvoller kunnen maken.

In de verschillende stadia van de trainingen leren de skin care therapists de huid te analyseren aan de hand van de Dermalogica Face Mapping® huidanalyse, het toevoegen van hand-, voet- en hoofdmassages aan de reguliere treatment, commercieel denken, exfoliatie technieken, huidkalmerende treatments, huidverhelderende treatments en het verminderen van hyperpigmentatie.“Het essentiële element van het Expert programma is de passie van de skin care therapist” zegt Jane Wurwand, oprichtster van Dermalogica. Het effect van de producten hangt af van de focus en energie die de skin care therapist geeft, dit maakt haar expertise zo essentieel in deze veranderende samenleving.

Els van Ginderen, Katrien Hooft, Lise Blanken, Meike van Unen, Sevda Acar, Albertine Ketting, Alice Meeusen, Caroline Franck, Guido Hamers, Jessica Kuipers-Wentink, Manouk van Dijken en  Reni Peters zijn de eerste afgestudeerde ‘Dermalogica Experts’!  Ook namens het team van Beautyspot.nl van harte gefeliciteerd!

Comments


Gerelateerde artikelen