Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Aanhoudende droogheid, jeukende rode vlekken en branderige irritaties. De symptomen behorende bij een overgevoelige huid kennen vele gezichten. Een overgevoelige huid kan onvoorspelbaar heftig reageren. Als de huid uit balans raakt is dit een probleem. Pas wanneer de beschadigde huidbarrière gericht behandeld wordt, kan de geïrriteerde huid zich herstellen. Exact hier werkt het verzorgingsconcept van SENSICURA.
 

Eindelijk rust voor de gevoelige huid
Ook de supergevoelige huid kan nu rustig ademen. Met SENSICURA biedt Dr. Spiller een superzacht anti-allergisch verzorgingsconcept aan. Direct kalmerend, gericht stabiliserend en langdurig beschermend. Een breed spectrum van actieve werkstoffen zorgt daarbij voor een essentieel resultaat: een volledig herstelde huidbarrière. De effecten van dit herstelproces zijn snel zichtbaar en langdurig voelbaar. Waar aanvankelijk droogheid en irritaties het huidbeeld verstoord hebben, zorgt SENSICURA voor een rustige huid. Soepel en zacht. De verzorgingslijn bestaat uit elf producten.
 

Actieve werkstoffen met blijvend resultaat
Alle SENSICURA producten zijn gebaseerd op een breed spectrum aan werkstoffen. Een rustgevend extract uit magnoliaschors kalmeert niet alleen irritaties, maar vermindert ook de gevoeligheid van de huid. Door een gecomprimeerd vitamine F complex wordt het herstel van de verstoorde lipidebarrière actief ondersteund. De biologische processen functioneren weer soepel en de vochthuishouding komt weer in haar natuurlijke balans. Gecompleteerd met allantoïne en panthenol, versnellen deze ingrediënten het herstel van de huid. SENSICURA werkt daardoor onmiddellijk ontspannend en blijvend stabiliserend.

Vraag meer informatie aan »

Comments


Gerelateerde artikelen