Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Natuurlijk kun je nu direct het stralende Lumineus informatiepakket aanvragen. In ons informatiepakket zit uitgebreide documentatie over ons merk en de natuurlijke & plantaardige productlijnen. Verder ontvang je een product samplepakket, waarmee je Lumineus kunt proberen. We hopen natuurlijk met je kennis te maken. Dus waarom zou je wachten?

Natuurlijke, stralende schoonheid is het resultaat van Lumineus Natural Cosmetics producten.

Lumineus Natural Cosmetics is een Nederlands bedrijf met een unieke natuurlijke & plantaardige product range voor de professionele schoonheidssalon. Wij staan voor een hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten uit Nederland met korte communicatie­lijnen, dus ook geen ingewikkelde distributiekanalen! Alle kennis over ingrediënten en de werking zijn bij ons bekend, wij adviseren onze klanten daar ook graag over.

Lumineus baseert de gehele lijn op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie. Rijstkiemolie heeft vele goede eigenschappen voor voeding en dus ook voor cosmetica. De natuurlijke & plantaardige olie is rijk aan vitaminen, mineralen, proteïnen en antioxidant. Een unieke moleculaire samenstelling zorgt voor een snelle en diepe opname van alle hoogwaardige bestanddelen in onze producten. Je zult dus ervaren dat onze crèmes, maskers en serums een andere structuur hebben dan de gebruikelijke producten.

Wij hanteren geen vaste start orders, je bent als professionele salon vrij om te bestellen.

Wil je verder met ons kennismaken? Dat kan op verschillende manieren:

  • Een persoonlijk bezoek van onze ervaren account managers, met een product demonstratie
  • Een bezoek aan één van onze Kennismakingsdagen.

Vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden om met Lumineus Natural Cosmetics te starten. Aanvraag of informatie via mail info@lumineuscosmetics.com of telefonisch 023-8200939. Onze website: www.lumineuscosmetics.com.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen