Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Maak kennis met het bijzonder mooie en stijlvolle Italiaanse cosmetica-merk Corpolibero, een hoogwaardige cosmeceutical-lijn, huidverbetering pur sang in een zo puur mogelijke vorm op basis van hoge concentraties natuurlijke actieve werkstoffen.

De plantenextracten zijn afkomstig uit oogsten waarbij alleen een deel van de plant wordt gebruikt. 

Corpolibero werkt op celniveau doordat zij het vermogen heeft in de diepere huidlagen door te kunnen dringen en bestaat uit zuivere zeer innovatieve formule-samenstellingen. 

Charmant en Italiaans, bestaande uit een prachtige range van uitgekristalliseerde recepturen, met oog voor detail, design en luxe. 

Corpolibero onderscheidt zich door de zeer hoge percentages gedroogde plantenextracten, vitamines en mineralen én een gepatenteerde natuurlijke vervanging van siliconen, waarmee zij uniek en vooruitstrevend is. De natuurlijke zeer innovatieve vervanging Cetiol Ultimate geeft daarom dezelfde volheid, zachtheid en romige texturen in de crèmes zoals bij siliconen  het geval is. Corpolibero is hierin meer dan onderscheidend.

Corpolibero combineert klasse met respect voor mens en milieu. Deze prachtige volle texturen, heerlijke geuren (volledig plantaardige parfums) met alleen natuurlijke conserveermiddelen zetten positief de gemoederen in beweging.

De drie gepresenteerde zeer complete lijnen Reliance, Flash en Perfect  zijn gericht op het hoogste niveau huidverbetering en healthy-aging vanuit orthomoleculaire zienswijze.

RELIANCE (herstellend): geschikt voor de onrustige stress-, vochtarme en zuurstof arme huid

FLASH (egaliserend),  geschikt voor de rijpere huid met verkleuringen en hyperpigmentatie

PERFECT(kalmerend): geschikt oor de gevoelige en allergisch reagerende huid

WINE SPA: onspannende wellnessbehandeling voor in de salon

De range zal medio april uitgebreid worden met de lijnen Next (Acné), Smooth (natuurlijke Botox-vervanging) en Suncare, alsmede een bijzonder innovatief gepatenteerd Slimming-Fat-reducing concept Physiodren.

Productinformatie

Actieve ingrediënten

De Corpolibero formules bestaan uit zeer hoogwaardige en actieve bestanddelen, waaronder droog extracten in zijn zuiverste vorm. Voor de verwerking tot 1 gram zuiver droog extract heb je 2 tot 40 gram ruw materiaal nodig.

Een droog-extract is de concentratie van zuivere stoffen van een plant of deel van een plant. Bij Corpolibero worden de planten gevoed met zuiver bronwater en worden alle planten ook behouden maar alleen delen geoogst.

In tegenstelling tot de vaak gebruikte gemicroniseerde poeders zijn onze droog-extracten 100% bio-beschikbaar en behouden zij tot wel 98% van hun actieve werkzaamheid. De hoge werkzaamheid van de ingrediënten zorgt voor een maximaal effect van de behandeling.

Deze hoge concentratie van de actieve bestanddelen in de Corpolibero formules, zorgen ervoor dat ze kunnen worden gedefinieerd als Cosmeceuticals.

Textuur

Alle Corpolibero producten zijn geformuleerd met speciale zorg voor een zachte, romige, volle textuur. Om een cosmetisch product de juiste viscositeit te kunnen geven, is het gebruik van (vaak synthetische) siliconen noodzakelijk.

Corpolibero maakt gebruik van natuurlijke siliconen, zoals Coconut Glycerine en volgens de laatste innovatie nu Cetiol Ultimate (biologisch afbreekbaar lipide). Dit is een suiker afgeleide, oppervlakte actieve stof dat ook als natuurlijk conserveermiddel werkzaam is. De structuur van de crème is zeer belangrijk omdat cosmetica producten als een tweede huid  werken en deze snel moeten worden kunnen geabsorbeerd voor maximale hydratatie.

Parfums

De bijzondere parfums van natuurlijke oorsprong stimuleren de reukzintuigen en activeren specifieke endocriene klieren (klieren die hormonen af scheiden), die neurotransmitters produceren (adrenaline, endorfine etc). Deze regelen de status van ons fysiologische evenwicht (homeostase). Corpolibero is trots op haar frisse, fruitige en subtiele geuren daar het niet eenvoudig in formulering is om parfums te combineren met hoge percentages actieve natuurlijke stoffen.

Over Mink Beauty Concepts

Mink BC is distributeur van natuurlijke cosmetica met een duidelijke filosofie: ‘Groen is geen kleur maar een levensstijl.’ Alle merken onderstrepen dit en sluiten naadloos op elkaar aan. Mink BC voert de merken: Phyto5, Phytocure, Mineralogie, Perfect Chic en Corpolibero.

Wil je meer weten over het merk, de producten en start mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Comments


Gerelateerde artikelen