Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een elektrische massagestoel is nog een onbekend iets in een salon en dat vraagt dus om een korte uitleg waarom:

1. Rugklachten
80% van de Nederlanders heeft last van nek-, schouder- en/of rugklachten. Jouw salon is dus een mooie moment voor een massage. Massage is niet onbekend in je salon, dus die link is makkelijk gelegd en met een massagestoel in je salon maak je het jezelf en je medewerkers een stuk makkelijk.

2. Beter dan verwacht
De huidige stoelen geven een massage die ten minste vergelijkbaar is met een gemiddelde masseur. Veel gebruikers zijn in positieve zin verrast door de kwaliteit en ervaren na 15 minuten massage zeker een verschil.

3. Ontspannen klant op je behandelstoel
Met een massagestoel in huis heb je een veel meer ontspannen klant op je behandelstoel. Je herkent ongetwijfeld wel hoe druk klanten kunnen zijn gedurende het eerste kwartier tijdens je behandeling. De klant komt met de drukte en stress in haar lijf nog net op tijd je salon binnen. Het kost je redelijk wat tijd om te klant te laten landen en te laten genieten van je behandeling. Laat je klant voor je behandeling eerst in de massagestoel plaatsnemen (ze zijn daarmee ook direct op tijd) en laat de stoel je klant ontspannen. Voor jou nadien een stuk prettiger werken.

4. Medewerkers
​​Jij en je medewerkers ervaren wellicht zelf met regelmaat spanning in de nek en schouders van het werk. Met een massagestoel in huis heb je direct een pratkische en prettige manier om klachten tegen te gaan en op termijn te voorkomen.

 

Ervaar het zelf
​TotalSeat heeft een showroom in Amersfoort waar je op afspraak zelf de stoelen kunt ervaren. Maak vandaag nog een afspraak (dit kan ook 's avonds of in het weekend).

Comments


Gerelateerde artikelen