Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De zon doet goed, want ze maakt gelukkig. Ze verzorgt het lichaam met vitamine D en stimuleert de lichaamseigen gelukshormonen. Maar helaas laat de zon ons ook sneller ouder worden. Ze is voor meer dan 80 procent verantwoordelijk voor onze rimpels.

Daarom bevat de nieuwe BABOR ANTI AGING SUN CARE niet alleen werkzame lichtbeschermingsfilters, maar ook een effectief anti-aging complex. Op deze manier is ze dubbel werkzaam tegen beschadigende zonnestralen.

De texturen zijn zo soepel, dat ze all day long moisturizing bieden en dat de crème opsmeren een waar genot is.

Effectieve UVA-filters beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering door UVA- stralen. Een UVB-bescherming werkt tegen deze bijzonder energierijke stralen die verantwoordelijk zijn voor het verbranden door de zon en voor pigmentvlekken. Het anti-aging complex beschermt extra het DNA van de cellen en bevat de werkzame vangers van radicalen vitamine E en C, ingekapseld in een intelligente capsule. Deze wordt bij UV-straling poreus, zodat de vitaminen actief worden. Tegelijkertijd legt een cassia-extract zich als een beschermende mantel om de cel.

Speciaal is de BABOR Sun Care Sun Make up. Deze poeder voor het gezicht bevat SPF 50 en beschermt de huid tegen huidveroudering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mooi PR via info@mooipr.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen