Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ik werk met Germaine de Capuccini omdat ik hier alles vind wat ik nodig heb. De behandelingen geven waanzinnig mooie resultaten en alle lijnen ruiken en voelen even aangenaam. Wat ik fijn vind, is dat Germaine de Capuccini een zeer uitgebreid assortiment heeft waardoor je voor alles bij hun terecht kunt. Van haarolie tot luxe bodycreme, van peelings tot anti-aging creme, alles is mogelijk!

Zelfs voor apparatuur kun je bij Germaine de Capuccini terecht, wat meteen zorgt voor een upgrade van je behandelingen, intensievere werking van de werkstoffen en dat zie je terug aan de huid.

Ook komt Germaine de Capuccini regelmatig met nieuwe behandelingen, producten of verbeteringen. Het is voor mij echt een merk dat zich blijft innoveren en ontwikkelen en dat er voor zorgt dat ik trots ben om met dit merk te mogen werken.

Mijn lievelingsproduct? Ai dat is echt heel lastig, want alle producten zijn fijn… Maar de body crème GNG van de Excel Therapy Premier is echt mijn cadeautje voor mezelf. De luxe geur, textuur, het smelt op je huid… Als ik die gebruik na het douchen in de ochtend, kan ik de dag beginnen!

Liefs, Chantal

“Blijf dromen en denk altijd in mogelijkheden in plaats van in beperkingen”

Chantal Rijneveen
Schoonheidsinstituut Beauty & Relaxing
www.schoonheidssalonbeautyandrelaxing.nl
Ringersweg 16
4612PT Bergen op Zoom
0031-6-12033908

@beautyrelaxing

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen