Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een samenwerking van Maquis Import met Ralph Baaij heeft geleid tot een nieuwe visie op visagie. Zij hebben een visagieopleiding ontwikkeld opgeleid wordt tot Eco Master Stylist.

Schoonheidsspecialisten en visagisten leren in vijf dagen verschillende professionele make-ups aanbrengen. Ook leert men meer over de verschillende gezichtsvormen, het accentueren of juist verzwakken van karaktertrekken en het gebruik van kleuren. Naturel of juist met feestelijke Smokey Eyes.

Tevens leert men handige tips voor het geven van workshops en het verkopen van make-up. Zoals Ralph het aangeeft: De cursus Eco Master Stylist heb ik ontwikkeld vanuit het concept en gebruik van Eco Cosmetica zoals Couleur Caramel. De insteek van deze cursus is om naast diverse technieken ook dieper in te gaan op de uitstraling van de perfecte huid en het aanzetten van een perfecte ‘Natural’ dagmake-up als basis voor de opbouw naar een avond , trend of eco glamour make-up.

Tijdens de cursus reik ik diverse werkvormen aan die u in staat stellen zelfstandig kennis over te dragen aan uw klanten en op deze manier zelfstandig workshops uit te voeren. De term Eco Master Stylist is gekozen om uzelf in de toekomst te onderscheiden. Deze opleiding is voor iedereen die een doelgerichte opleiding Visagie wil volgen en daarbij kritisch is naar de gebruikte materialen. De opleiding is speciaal voor de schoonheidsspecialist die meer kennis wil in het aanbrengen van een professionele make-up in hun dagelijkse praktijk.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen