Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Interview met Mevr.  Esmy Walther, de Sales Manager bij Épi-Last Nederland.

Épi-Last is gevestigd in Uden en brengt een nieuwe methode van duurzaam en organisch ontharen op de Nederlandse markt voor beauty en huidverzorging.

Wat is Épi-Last

Épi-Last is een nieuw,veilig en organisch alternatief voor IPL en/of Laser. Wij werken met een enzym technologie op de haarwortel en cellen, niet op het pigment van het haar. Daardoor kan iedereen behandeld worden met Épi-Last ! Of men een hele lichte huid en blonde haren heeft of juiste een hele donkere huid met donkere haren!

Je geeft aan dat jullie met een enzymtechnologie werken? Wat zijn enzymen en hoe werkt dat dan in de Épi-Last behandeling?

Enzymen zijn biologisch moleculen die een chemische reactie in levende cellen versnellen. In het Épi-Last systeem worden de enzymen na het waxen aangebracht, omdat het haartje is weg gehaald bij het waxen kunnen de enzymen bij de cellen van het haarzakje komen. Deze cellen bestaan uit eiwitten. De enzymen splitsen de eiwitten uit elkaar en zetten deze om in aminozuren. Hierdoor krijgt het haartje steeds minder kans om te groeien en zal na een aantal behandelingen langer weg blijven.
Door juist niet het pigment in de huid en haren te verstoren zoals bij IPL/Laser, kan iedereen behandeld worden! Van hele lichte huid tot hele donkere huid. ( blonde, rode en grijze haartjes). Maar ook kan men de fijne dons haartjes in het gezicht laten verwijderen.

Oké, duidelijk je zegt ‘’na een aantal behandelingen’’? Hoeveel behandelingen heeft men dan nodig? En waarom is dat?

Ja klopt, de enzymen pakken echter alleen de cellen aan die op het moment van het waxen ( behandeling) aanwezig zijn. Er zijn altijd cellen die in een rustfase zijn, deze maken dus op dat moment geen haar aan en kunnen dus niet aangepakt worden. Het is dus belangrijk dat de behandeling herhaald wordt! De eerste resultaten zullen na 3 behandelingen zichtbaar zijn. Hoeveel behandelingen nodig zijn is per persoon verschillend.

Maar wat zijn dan de prijzen voor een behandeling?

De prijzen verschillen. Met de Épi-Last behandeling kan men alle delen van het lichaam laten behandelen. Van het gezicht tot de intiem zone!..  Bijvoorbeeld een bovenlip behandeling kost € 29,- , oksels € 65,- onderbenen € 99,-
Actuele prijslijst is natuurlijk via de mail op te vragen.

Waar kan men terecht voor een behandeling?

Op dit moment kan men terecht bij ons hoofdkantoor aan de Volkelseweg 20 B in Uden. Maar we streven ernaar om natuurlijk meerdere salons de behandelingen uit te laten voeren. Zodra er meerdere salons zijn , zal dit gecommuniceerd worden op onze site. www.epi-last.nl   of  e.walther@epi-last.nl

Épi-Last Nederland, Volkelseweg 20B, 5405 NA Uden, 0413-280630

 

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen