Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Op maandagavond 10 maart jl. waren ruim 700 gasten getuige van de finale van de inmiddels alweer vijfde (jubileum) editie van de jaarlijkse Beauty Awards. Tijdens een feestelijke avond in Studio 21 te Hilversum zijn de winnaars bekend gemaakt binnen de verschillende categorieën. Maar liefst drie hannah huidcoaches hebben awards gewonnen in de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar 2014!

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine Kosmetiek. Jaarlijks nemen vele hannah huidcoaches deel aan de Beauty Award, waarbij zij hoog eindigen, zo niet winnen! In 2012 en 2013 mochten reeds meerdere huidcoaches een Beauty Award in ontvangst nemen als Schoonheidsspecialist en/of Beauty Salon van het jaar en meerdere huidcoaches waren destijds genomineerd. Ook dit jaar zijn opnieuw een aantal huidcoaches genomineerd en zijn er maar liefst drie van hen met de felbegeerde awards naar huis gegaan!

Huidcoaches in de prijzen! 

De uitreiking van de winnaars van de Beauty Award 2014 heeft plaatsgevonden op het centrale podium van Studio 21, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van Froukje de Both. Als Free a Girl- ambassadrice heeft zij deze avond geheel belangeloos gepresenteerd. In de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ hebben de volgende drie hannah huidcoaches de felbegeerde Beauty Awards gewonnen:

* Merlin Uiterwijk van SkinBalanz uit Zwolle, Schoonheidsspecialist van het Jaar regio Noord. Het juryrapport luidt: “Een vakvrouw op alle fronten met een professionele en prettige uitstraling. Is zeer duidelijk in advisering en de uitleg over behandelingen. Werkt gestructureerd met oog op commerciële kansen”.

* Jacqueline Aafjes van Taste of Beauty uit Velserbroek, Schoonheidsspecialist van het Jaar regio Midden. Het juryrapport luidt: “Een gedreven persoonlijkheid die klanten wil verrassen en veroveren. Is goed in staat een effectieve behandeling te combineren met beleving. Is zeer leergierig en heeft ambitie om verder te groeien in haar vak”.

* Eva Gundlach van Beautiful Balance uit Schiedam – Schoonheidsspecialist van het Jaar regio Zuid. Het juryrapport luidt: “Een enthousiaste vakvrouw die klanten bindt door een perfecte afstemming van de behandelingen op de individu. Heeft een duidelijke visie waar zijn in haar instituut voor staat en gaat. Een doorzetter die altijd op zoek is naar de verbeterpunten”.

hannah SIRC als business sponsor 

Al vanaf de eerste editie van de Beauty Award (2010) is hannah SIRC business sponsor van dit vakevenement, dat de werelden van de professionele schoonheidsverzorging en business met elkaar verenigt. Dat is niet voor niets het geval. Als bedrijf én merk leidt hannah haar huidcoaches breed georiënteerd op, ten aanzien van business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media, vakinhoudelijke- en productkennis. Dit zijn ook tevens de belangrijkste uitgangspunten die de Beauty Award-organisatie hanteert als criteria bij het beoordelen van de inzendingen voor de Beauty Award, voor het bepalen van de genomineerden en…uiteindelijk de winnaars! 

Comments


Gerelateerde artikelen